PAULANER Oktoberfest Bier Festival
פסטיבל הבירה הגדול בעולם, מגיע שוב לישראל יחד עם בירת האוקטוברפסט הרשמית של מבשלת "פאולנר" מגרמניה
חגיגות האוקטוברפסט של "פאולנר" יתחילו במתחם הביר גרדן בשרונה בתל-אביב ויתקיימו בין התאריכים: 17-18/10
בנוסף, חגיגות האוקטוברפסט של פאולנר יגיעו גם השנה להוד השרון ויתקיימו עם הביר גרדן של "פאולנר" בקניון שרונים בעיר בין התאריכים: 24-25/10
הפסטיבלים פתוחים לקהל הרחב ויכללו הופעות חיות, דוכני לונה פארק, דוכני נקניקיות ואת בירת האוקטוברפסט של פאולנר המבושלת במיוחד לתקופת הפסטיבל בכל שנה, הבירה תימכר בכוס מהודרת.
במקביל לחגיגות האוקטוברפסט, פסטיבל הבירה הגדול בעולם, הנערכות במינכן, פסטיבל אוקטוברפסט של פאולנר מגיע לתל אביב ולהוד השרון עם מגוון מתחמים חווייתיים אשר יציעו מסיבת בירה בווארית מסורתית בליווי חגיגת טעמים בדומה לפסטיבל במינכן.
פסטיבל אוקטוברפסט במתחם הביר גרדן של פאולנר במתחם שרונה תל אביב יתקיים בתאריכים 17-18/10, בימים ד׳ ו-ה׳ החל מהשעה 18:00. במסגרת הפסטיבל יתקיימו הופעות חיות, יוקמו דוכני לונה פארק ודוכני נקניקיות ועוד. במתחם יוגשו מנות דגל בוואריות הכוללות נקניקיות מסורתיות של שף הביר גרדן צביקה ויינר, לצד סוגים שונים וייחודים של בירה פאולנר ובראשם בירת האוקטוברפסט שהובאה במיוחד ממינכן לפסטיבל עם כוס מהודרת. מתחם הביר גרדן יכלול ספסלי עץ לישיבה המונית משותפת ושתייה מכוסות מיוחדות שהובאו לפסטיבל.
פסטיבל אוקטוברפסט עם הביר גרדן של פאולנר בקניון שרונים בהוד השרון יתקיים בתאריכים 24-26/10, בימים ד'-ה' החל מהשעה 18:00 וביום שישי החל מ-10:00. במסגרת הפסטיבל יתקיימו הופעות חיות, יוקמו דוכני לונה פארק, אטרקציות לילדים, דוכני מזון לילדים, דוכני נקניקיות ועוד. במתחם יוגשו מנות דגל בוואריות הכוללות נקניקיות מסורתיות של שף הביר גרדן צביקה ויינר, לצד סוגים שונים וייחודים של בירה פאולנר ובראשם בירת האוקטוברפסט שהובאה במיוחד ממינכן לפסטיבל עם כוס מהודרת. מתחם הביר גרדן יכלול ספסלי עץ לישיבה המונית משותפת ושתייה מכוסות מיוחדות שהובאו לפסטיבל.
במסגרת חגיגות האוקטוברפסט בישראל, פאולנר משיקים את בירת האוקטוברפסט – הבירה המקורית מפסטיבל האוקטוברפסט המתקיים מדי שנה במינכן. פאולנר אוקטוברפסט היא בירת לאגר בהירה עם 6% אלכוהול, העשויה מלתת שעורה בווארית מובחרת, קלה לשתייה ומרווה במיוחד. הבירה עשויה בתהליך בישול איטי במיוחד הנמשך מספר חודשים ממרץ ועד אוגוסט. היא מבושלת פעם אחת מדי שנה במיוחד עבור פסטיבל האוקטוברפסט ולכבוד מיליוני המעריצים שרק מחכים לה.