כותרות אחרונות
Search

קבלו את מתכון המקלובה החגיגי של אליאס שווירי, שף ובעלים של מרכז החומוס האסלי, יפו.

מקלובה למרכז החומוס האסלי יפו. צילום: דורון רייך

 

 

קבלו את מתכון המקלובה החגיגי של אליאס שווירי, שף ובעלים  של מרכז החומוס האסלי, יפו.

 

מקלובה למרכז החומוס האסלי יפו. צילום: דורון רייך

 

מצרכים:  

3 גזרים

2 תפוחי אדמה

1 חציל

ראש כרובית

5 כוסות אורז

תבלין בהרט

כורכום

מלח

אגוז מוסקט

 

אופן ההכנה:

חותכים את הירקות, מטגנים אותם ובזמן בזמן הזה משרים את האורז במים למשך 20 דקות. לאחר 20 דק' מוציאים את המים מהאורז ומוסיפים תבלינים על האורז. מערבבים היטב עד שהאורז מקבל צבע. לאחר מכן, שמים סיר על האש עם שכבה אורז ושכבה ירקות ומוסיפים מים לסיר.

מעלים את האש לגובה עד שהסיר מתחיל לרתוח ואז מנמיכים את האש למשך כ- 20 דקות.

לפני שאנו מכבים את האש, אנו מוודאים שהאורז עשוי… ובתאבון!

  • מתאים ל-4 מנות

 

מרכז החומוס האסלי פתוח מדי יום בין השעות 07:30 ועד 21:00.

בימי שישי ושבת המקום פתוח מ 06:00 ועד 21:00 בערב.

טלפון למשלוחים והזמנות: 03-6813435

כתובת: יפת 73, יפו.