כותרות אחרונות
Search

קניון G צמרת בתל אביב מתחדש בסניף חדש של רשת הבוטיק "בית הגבינות"

בית הגבינות" בקניון G צמרת תל אביב

קניון G צמרת בתל אביב מתחדש בסניף חדש של רשת הבוטיק "בית הגבינות"

היום יום רביעי, נערכה השקה חגיגית לחנות הדגל של רשת הבוטיק "בית הגבינות" בקניון G צמרת תל אביב.

לרגל ההשקה נערכה סדנת בישול חד פעמית של השף שאול בן אדרת (התרנגול הכחול),

שהדגים 4 מתכונים מקוריים על טהרת הגבינה. בין המנות: סלט סלק טרי עם גבינת סנט מור בורלה,

גבינת פיקורינו צלויה בדבש, שקשוקת תרד בגבינת קשקבל ופסטת ארטישוק וגבינת גרוגונזולה.

הגיעו לברך את בעלי הרשת יניב בן יוסף על הצטרפותו למתחם הקולינרי: רונן אשכנזי מנכ"ל גזית גלוב ישראל, ירון אשל משנה למנכ"ל גזית גלוב ישראל, אילן דניאל מנכ"ל מתחמי G ת"א וקרן חן גנון מנהלת השיווק G צמרת

bithgvinot 1

הבעלים של רשת בית הגבינות יניב בן יוסף אילן דניאל מנכל מתחמי G ת"א צילום: רפי דלויה

קרן חן גנון מנהלת השיווק G צמרת: "אנו מברכים את יניב בן יוסף הבעלים של רשת "בית הגבינות" על הצטרפותו לקניון. אנו תמיד שמחים להעשיר את המרכז הקולינרי של G צמרת ולהציע ללקוחותינו את המוצרים והמאכלים הטובים ביותר ובאיכות הגבוהה ביותר. "

על רשת "בית הגבינות" :

הרשת שקיימת כבר 20 שנה, מתמחה בייצור גבינות וסלטים על פי מתכון מקורי בלעדי, פילוט דגים במקום, מייבאת גבינות קשות ורכות מאירופה ומהעולם כולו ומציעה מוצרים משלימים כגון פסטות, ריבות ומטבלים באיכות הטובה ביותר.

bithgvinot 3

הבעלים של בית הגבינות יניב בן יוסף רונן אשכנזי מנכל גזית גלוב י … חן גנון מנהלת שיווק G כפר סבא וחטיבת תל אביב – צילום רפי דלויה

בית הגבינות מתהדר בגבינות גורמה יוקרתיות, כדוגמת גבינת גרוייר 1655 השווייצרית, דליס דה בורגון הצרפתית, לצד גבינות מקומיות כמו גבינת עיזים עם פטריות כמהין, מבחר עשיר של גבינות רכות וכחולות וגבינות בייצור עצמי בטעמים חדשים וייחודיים לרשת.  בנוסף הבוטיק מציע מעדניית סלטים עשירה על פי מתכונים מקוריים.

שעות פתיחה: א-ה 9:00-21:00

שישי 9:00-15:00

03-6200820

סלט סלק טרי בויניגרט של מיץ רימונים וגבינת סנט מור בורלה

4 מנות

4 סלקים טריים יפים

50 גר' צנוברים קלויים

2 כפות של נענע קצוצה

2 כפות של כוסברה קצוצה

8 שזיפים מיובשים מגולענים

4 כפות של מיץ רימונים / רכז רימונים

2 כפות  חומץ בלסמי

2 כפות סילאן

2 כפות שמן זית

מלח פלפל

גבינת סנט מור

סוכר חום 

אופן ההכנה

לקלוף סלקים ולחתוך לקוביות של 1 ס"מ x 1 ס"מ מדוייקים

להכין מרינדה מרכז רימונים, חומץ בלסמי, סילאן, שמן זית, מלח ופלפל.

לקצוץ שזיפים לרצועות דקיקות לערבב את הכל

לפרוס גבינת סנט מור לפרוסות של חצי ס"מ, לפזר מעל מעט סוכר חום ולשרוף עם ברנר, כמו קרם בורלה.

*********************************

שקשוקה  תרד, ביצים וקשקבל

4 מנות

המרכיבים:

1 בצל קצוץ

2 כפות שמן זית

4 שיני שום פרוסות

1/2 כוס שמנת מתוקה

1/2 ק"ג תרד

4 ביצים

50 גרם קשקבל מגורד

שמן כמהין

20 גרם אגוזי מלך קלויים

אופן ההכנה:

במחבת לאדות בצל עם שמן זית עד להזהבה, להוסיף שיני שום ותרד

לאדות כ- 3 דקות, להוסיף שמנת מתוקה ולערבב

לשבור ביצים במרכז השקשוקה לפזר מעל גבינת קשקבל

לבשל כ- 2 דקות נוספות, לטפטף כמה טיפות של שמן כמהין ולפזר אגוזי מלך .

להגיש במחבת עם חלה חמה.

**************************

פסטה ארטישוק וגבינת גרוגונזולה

4 מנות

1 חבילת פסטה שבלולים או פפיונים

4 כפות שמן זית

4 יח' שום קלוף פרוס

20 יח' זיתי טאסוס מגולענים

8 יח' חצאי ארטישוק רומאי משומר בשמן זית

50 גרם גבינת גרוגנזולה

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

במחבת עם שמן זית לטגן שום זיתים וארטישוק

כ-4 דקות

לבשל פסטה  למידת אל דנטה לסנן ממים

להוסיף לפסטה את תערובת הארטישוק והזיתים

לערבב להמליח ולפלפל להעביר לצלחת הגשה

ולפזר מעל גבינת גרוגונזולה