בתמונה מימין עמנואלה די קפואה אחראית על תחום מזון ומוצרי צריכה בנציבות הסחר האיטלקית ופבריציו קמסטרה ראש נציבות הסחר האיטלקית בישראל – צילום: יח"צ
ראש נציבות הסחר האיטלקית בישראל, מקדם ומעודד את כניסתן של חברות איטלקיות לישראל.
לרגל שבוע האוכל האיטלקי, פבריציו קמסטרה, ראש נציבות הסחר האיטלקית בישראל, ארגון ממשלתי איטלקי שמקדם ומעודד את כניסתן של חברות איטלקיות לישראל יצר שיתוף פעולה בין בית הספר המוביל בעולם ללימודי המטבח האיטלקי ALMA שבאיטליה לבין בית הספר הישראלי ללימוד הבישול והקונדיטוריה, בישולים. במסגרת שיתוף הפעולה, חיבר בית הספר עבור נציבות הסחר האיטלקית מספר מתכונים של מנות איטלקיות שיעמדו לרשות הקהל באתר וברשתות החברתיות של בית הספר בישולים ובעמוד הפייסבוק של נציבות הסחר האיטלקית.
לדבריו של קמסטרה: "מטרת החיבור בין שני בתי הספר הוא לקדם בקרב דור העתיד של השפים המקומיים ובקרב אוהבי המטבח והתרבות האיטלקיים, את חשיבות השימוש במוצרים איטלקיים איכותיים ואותנטיים להצלחת המתכונים מהמטבח האיטלקי".