רשת בתי קפה חדשה בישראל – קיטשן בי גרג –Kitchen by greg
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"13/06/2017בתי קפה, כותרות, כללי, מסעדות, קולינריה
רשת בתי קפה חדשה קיטשן בי גרג –Kitchen by greg
בעלי קפה גרג פותחים רשת חדשה: קיטשן בי גרג –Kitchen by greg מסעדת ביסטרו בשרית כשרה
ההשקעה בפתיחת הרשת החדשה נאמדת בכ 9.5 מיליון ₪
צילומים: אלעד גוטמן
בעלי קפה גרג, יאיר מלכה, גלעד אלמוג וניר אדרי, פותחים בימים אלה רשת חדשה תחת השם: קיטשן ביי גרג – מסעדת ביסטרו בשרית, כשרה. ההשקעה בפתיחת הרשת החדשה נאמדת בכ 9 וחצי מיליון ₪
הרשת פתחה סניף בשרונה תל-אביב בהשקעה הנאמדת בכ – 2.5 מיליון ₪. כמו כן יפתחו במקביל שני סניפים נוספים במתחם G ביבנה על שטח של כ 200 מ"ר בהשקעה של כ 2 מיליון ₪, ומתחם ביג בפורייה על שטח של כ 250 מ"ר בעלות פתיחה הנאמד בכ – 2 מיליון ש"ח.
יאיר מלכה, מבעלי רשת קפה גרג
יאיר מלכה, מבעלי רשת קפה גרג מסר: "לאור הצלחה שהניב הסניף הראשון שניפתח בחיפה, הוחלט על פתיחת סניפים נוספים, בפריסה ארצית."……………………."לאחר שפתחנו לפני מספר חודשים מסעדת שף ראשונה בעיר חיפה תחת השם קיטשן ביי גרג ולאור ההצלחה הוחלט לפתוח סניפים נוספים, כאשר גולת הכותרת היא פתיחת סניף של הרשת במתחם שרונה בתל אביב."
סניף קיטשן ביי גרג שרונה צילום_אלעד גוטמן
הרשת מתכוונת לפתוח עד סוף שנת 2017 עוד 4 סניפים של קיטשן בי גרג.
בתמונה ימין: גלעד אלמוג – מבעלי קפה גרג, נדב מרום – השף הראשי של קבוצת גרג ואוהד ארנרייך – מנכ"ל קבוצת גרג – צילום: אלעד גוטמן
סניף גרג קיטשן במתחם שרונה נפתח במבנה משומר מתקופה הטמפלרים גודלו של הסניף משתרע על שטח של כ- 350 מ"ר ומכיל שלוש קומות הכוללות: חצר עם פינות ישיבה, בר אקטיבי, קומת מסעדה עם 100 מקומת ישיבה וקומה עליונה בה יערכו אירועים פרטים לעד כ- 45 אנשים. הסניף בעל תעודת כשרות ויציע מנות שף עם חומרי גלם איכותיים במחירים השווים לכל כיס.
סניף קיטשן ביי גרג שרונה צילום_אלעד גוטמן
תפריט גרג קיטשן כולל מנות בשריות מגוונות של מנות ראשונות, ביניים, עיקריות ואחרונות, במחירים אטרקטיביים לצרכן, לדוגמא:
קרפצ'יו פילה בקר: מתובל בשמן זית לימון עשבי תיבול טריים וצנוניות מוגש עם צנימים. מחיר לצרכן: 42 ₪
אנטיפסטי: ירקות העונה קלויים בתנור אבן מחיר – 34 שח.
פטה כבדי עוף ריבת בצל, אגס ביין אדום מוגש עם טוסטונים. מחיר לצרכן: 39 ₪
סלט פרגיות ופטריות – ירקות שוק ופרגיות ופטריות מוקפצות עם צ'ילי מתוק לימוני. מחיר 52 ₪.
פסטייה עוף רולים מטוגנים וממולאים בחזה עוף, אריסה ועשבי תיבול עם גלדי בצל צלוי ב- 42 ₪.
נתח אנטריקוט מיושן 300 גרם מוגש לצד ירקות קלויים, קרם תפו"א קטיפתי ורוטב צי'מיצורי במחיר: 135 ₪
אסדו נתח בשר צלעות בבישול ארוך, מוגש עם שעועית ירוקה, גזר, ארטישוק ברוטב ציר בקר מתקתק מוגש עם קרם תפו"א במחיר: 92 ₪
סניף קיטשן ביי גרג שרונה צילום_אלעד גוטמן
סורבה ממלכתי – קרם בוואריה וניל, פירות טריים, רוטב תות, נשיקות מרנג פריך וסורבה מנגו ב 36 ₪.
פרופיטרול פחזניות ממולאות בגלידת וניל בליווי רוטב שוקולד חם, מחיר: 36 ₪
שחיתות שוקולד מוס שוקולד ,שטרוייזל קקאו ודפי שוקלד, מחיר: 34 ₪ .
יאיר מלכה : "תחום הקולנריה ותרבות ישיבה במסעדות שף, צובר תאוצה בשנים האחרונות, גרג קיטשן בא לתת מענה לציבור הלקוחות המחפש חוויה ייחודית תוך שילוב חומרי גלם איכותיים ובריאים, אווירה ומחירים נוחים ושרות מעולה, כל אלו עומדים בראש מעיננו מתוך שאיפה להמשיך ולשרת את הלקוחות ללא פשרות".
מוסיף מלכה: "הקונספט החדשני משלב את המודרניזציה שבעולם מסעדות השף בסגנון אקלקטי תוך שילוב חומרים חמים המשדרים רוגע ורוך לאווירה ותחושה ביתית".
במקביל לקונספט המדובר החדש של קיטשן, רשתות קפה גרג וביגה ממשיכות להתפתח בקונספט המקורי שלהן וממשיכות בצמיחה.
קפה גרג נמצאת בבעלות יאיר מלכה, גלעד אלמוג וניר אדרי. הרשת הוקמה בשנת 1994 כאספרסו בר מקומי ע"י בחור אמריקאי בשם גרג במרכז הכרמל שבחיפה. בשנת 2000 עברה הבעלות על הסניף לידי יאיר מלכה וגלעד אלמוג ובשנת 2008 הצטרף לשותפות ניר אדרי. בעשור האחרון התפתח הסניף היחיד לרשת המונה כ- 105 סניפים בפריסה ארצית. לפני כשנתיים השיקו השותפים יאיר מלכה גלעד אלמוג, ניר אדרי ורן בן דוד את רשת קפה ביגה המתמחה במנות בריאות בסגנון בולנז'רי פטיסרי נוסח פריזאי-שיק. הכולל: מעדניית בוטיק על טהרת הבריאות, מאפים, עוגות, לחמים ומגוון רחב של קפה בטעמים ייחודיים. כיום מונה הרשת כ- 18 סניפים ברחבי הארץ.