רשת ההמבורגרים BBB משיקה תפריט חדש לחורף 2018
רשת ההמבורגרים BBB, משיקה השבוע תפריט חדש לחורף 2018, במסעדותיה הפרוסות ברחבי הארץ.
התפריט החדש הוכן על ידי שף אילן פנחס – השף הרשתי של BBB והוא כולל מגוון מנות חדשות שעברו מבחני טעימה ופיילוטים רבים, טרם כניסתם לתפריט החורף.
לקולקציית ההמבורגרים המיוחדים של רשת BBB, התווספו שלושה המבורגרים חדשים: פלאוון בורגר – המבורגר עסיסי, המכיל בשר בקר טרי מובחר, גבינת גאודה, אננס צלוי, פנצ'טה טלה ועוד. המבורגר ליסבון – המשלב בקר וצ'ילי קון-קרנה וזכור במיוחד מפעילות 'טריפ- בורגר' שהתקיימה לפני מספר חודשים; וצ'וריפאן – נקניקיית צ'וריסו צלויה, המוגשת בלחמנייה.
אל קולקציית ההמבורגרים הקלאסיים התווסף המבורגר אסאדור- המבורגר מנתחי אסאדו ו"קאפ" אנטריקוט, משובח.
למנות הראשונות הצטרפו שתי מנות חדשות: מרק בשר כפרי- עשיר ומחמם, וחציל צלוי -העשוי מפילה חציל קלוי בתנור עם סלסלת עגבניות אדמדמות, מיקס עשבי תיבול, טחינה וצ'ימיצ'ורי.
בגזרת המנות העיקריות מתחדשת הרשת במנת בריסקט צלוי על הפלנצ'ה ברוטב ברביקיו, המוגש על מצע פירה ובצל מטוגן ועגבניות צלויות.
תפריט החורף החדש הינו עשיר ומגוון וההמבורגרים ומנות הבשר הנוספות הנמכרות מידי יום בכל סניפי הרשת ברחבי הארץ, עשויות מבשר טרי, איכותי, טחון ומשובח.
אילן פנחס השף הראשי של רשת BBB: "אנו עמלים כל השנה פיתוח וחידוש מנות קיימות וחדשות, וזאת על מנת להמשיך ולהפתיע את קהל לקוחותינו במנות מיוחדות, טעימות, עשירות וטריות, והכל תוך שמירה מוקפדת על טיב ואיכות הבשר ושאר חומרי הגלם המעולים בהם אנו משתמשים."
בתפריט החדש:
פלאוון בורגר
צ'וריפאן
אננס צ'ילי
בריסקט צלוי
מרק בשר כפרי
חציל צלוי
קינוחים
רשת BBB נמצאת בבעלות אנשי העסקים רון שולמן, ירון ישראל, טל יתום, שגיב אברמסון ואהובה תורג'מן המשמשת גם כמנכ"ל. הרשת מונה 27 סניפים בפריסה ארצית. בשנת 2016 פתחה הרשת סניף בברלין. מסעדות הרשת מציעות חוויה נעימה, טעימה ואיכותית, לצד אווירה חמה, משפחתית וביתית. הרשת מחזיקה במועדון הלקוחות המוביל בתחום המזון, ומונה מעל ל- 410 אלף בתי אב.