רשת קפה ביגה מציעה לקראת חג הפסח מתכון ל- "לינגוויני זוקיני"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"15/03/2018מתכונים, קולינריה
רשת קפה ביגה מציעה מתכון לחג הפסח: לינגוויני זוקיני
איתי שפיגל, השף של רשת קפה ביגה, מציע מתכון טעים במיוחד לחג הפסח – לינגווני זוקיני.
קפה ביגה לינגוויני זוקיני – צלם דן פרץ
מרכיבים:
4 כפות שמן זית
שן שום
100 גרם עגבניות קצוצות
50 מ"ל יין לבן
80 מ"ל ציר ירקות
2 קוביות חמאה
80 גרם רצועות זוקיני
פסטה לפסח (מקמח תירס\קמח תפו"א)
פילה דג לברק
אופן הכנה:
-
על מחבת – לחמם את שמן הזית, להוסיף שן שום פרוסה ואת העגבניות הקצוצות. מתבלים במלח, פלפל לפי הטעם ומבשלים דקה
-
מוסיפים יין לבן, ומצמצמים כ2 דקות על האש
-
מוסיפים ציר ירקות, מתקנים תיבול במלח פלפל
-
מוסיפים את קוביות החמאה ע"מ להסמיך את הרוטב
-
מוסיפים את רצועות הזוקיני
-
מבשלים את הפסטה (מקמח תירס/תפו"א) לפי הוראות היצרן
-
במקביל לשים פילה דג (קודם הצד של העור) על הפלנצ׳ה/ מחבת
-
מניחים את הפסטה על הצלחת ומעל מניחים את הדג
בתיאבון….
חג שמח!