כותרות אחרונות
Search

רשת קפה ביגה מציעה לקראת חג הפסח מתכון ל- "לינגוויני זוקיני"

רשת קפה ביגה מציעה מתכון  לחג הפסח: לינגוויני זוקיני 

איתי שפיגל, השף של רשת קפה ביגה, מציע מתכון טעים במיוחד לחג הפסח – לינגווני זוקיני.

קפה ביגה לינגוויני זוקיני – צלם דן פרץ

מרכיבים:

4 כפות שמן זית

שן שום

100 גרם עגבניות קצוצות

50 מ"ל יין לבן

80 מ"ל ציר ירקות

2 קוביות חמאה

80 גרם רצועות זוקיני

פסטה לפסח (מקמח תירס\קמח תפו"א)

פילה דג לברק

אופן הכנה:

  • על מחבת – לחמם את שמן הזית, להוסיף שן שום פרוסה ואת העגבניות הקצוצות. מתבלים במלח, פלפל לפי הטעם ומבשלים דקה

  • מוסיפים יין לבן, ומצמצמים כ2 דקות על האש

  • מוסיפים ציר ירקות,  מתקנים תיבול במלח פלפל

  • מוסיפים את קוביות החמאה ע"מ להסמיך את הרוטב

  • מוסיפים את רצועות הזוקיני

  • מבשלים את הפסטה (מקמח תירס/תפו"א) לפי הוראות היצרן

  • במקביל לשים פילה דג (קודם הצד של העור) על הפלנצ׳ה/ מחבת

  • מניחים את הפסטה על הצלחת ומעל מניחים את הדג

 

בתיאבון…. 

חג שמח!