שף בועז דרור מונה לתפקיד שף מלון שרתון תל אביב
מלון שרתון תל אביב שמח להודיע על כניסתו של שף בועז דרור לתפקיד שף המלון. בתפקידיו הקודמים כיהן שף דרור כשף במלונות אלמא שבזכרון יעקב, רויאל ביץ' אילת והילטון מלכת שבא.
שף דרור למד בבית הספר לקולינריה "כריסטינה ברג" בשטוקהולם ועבד במלונות יוקרה ומסעדות ידועות ברחבי העולם, ביניהן מסעדת ל'אטלייר של שף ג'ואל רובושון בפריז ומסעדת הארווי'ס בעלת שני כוכבי מישלן של שף מרקו פייר וויט בלונדון.
נסיונו העשיר של שף דרור בתנאי אירוח של חמישה כוכבים ותשוקתו להעביר את האורחים במסע קולינרי הם אלו שמאפיינים את סגנונו את חתימת ידו במטבח.
שף בועז דרור, 55, נשוי + 3, דובר עברית, אנגלית, צרפתית, ספרדית וערבית. מטרתו היא לספק לסועדים חוויה סעודה כשרה מודרנית עם דגש על חומרי גלם טריים ועונתיים.
השף בועז דרור יחליף בתפקידו את השף צ'רלי פדידה.
SHERATON TEL AVIV ANNOUNCES BOAZ DROR AS
NEW EXECUTIVE CHEF
The Sheraton Tel Aviv is pleased to announce the appointment of Boaz Dror as their new Executive Chef. Prior to joining the Sheraton Tel Aviv Chef Boaz Dror served as the Executive Chef at the Elma Hotel in Zichron, Royal Beach Eilat and Hilton Queen Sheva.
Chef Boaz Dror studied in the Culinary School of Christina Berg in Stockholm and has worked with famous L’Atelier de Joel Robuchon Paris and Harveys two star Michelin by Marco Pierre White two star Michelin and many other luxury hotels and restaurants worldwide.
His experience of five star hospitality and a passion for taking the diners on a culinary experience have contributed to Chef Boaz’s development of his signature and flavorful cuisine.
Chef Boaz Dror is 55 years old and his focus is to give guests a new kosher dining experience with emphasis on fresh food, local seasonal products, new set ups which will reflect all the food and beverage outlets.
Chef Boaz Dror is married + 3 children, speaks Hebrew, English, French, Spanish, and Arabic.