שף קונידוטור קלאב הוטל אילת משחזר (והפעם בעוגת ענק) את הנפת דגל הדיו באום רשרש
לקראת יום העצמאות ה- 68 למדינת ישראל, במלון קלאב הוטל אילת עמלו צוות של 10 שפים וקונדיטורים בניצוחו של שף קונדיטור סטפניסקי קונסטנטין במשך 24 שעות על הכנת עוגת ענק ליום העצמאות 68 למדינת ישראל המשחזרת את הנפת דגל הדיו באום רשרש.
העוגה אורכה 1.5 מ'. רוחבה 1 מ' ומשקלה כ – 40 ק"ג (6 ק"ג קמח, 6 ק"ג סוכר 150 ביצים ועוד).

בצילום מימין לשמאל: פלי יבגני- קונדיטור, סטפניסקי קונסטנטין –שף קונדיטור, נור עאמר- מנכ"ל מלון קלאב הוטל אילת,אלון לוי-שף המלון – צילום: מורג ביטן