כותרות אחרונות
Search

תפריט חורף 2016/17 חדש במסעדת התרנגול הכחול

השף שאול בן אדרת משיק:תפריט חורף במסעדת התרנגול הכחול

מסעדת 'התרנגול הכחול' מתכוננת לחורף עם תפריט חדש ומגוון שיצר השף שאול בן אדרת.

תפריט החורף מורכב בראש ובראשונה מיצירתיות, השראה ואינטרפרטציה אישית של השף שאול בן אדרת על מצרכי היום הכי טריים בשוק, כאשר המנות נבנו בהשראת המטבח הים תיכוני המודרני לצד מטבחים מרחבי העולם.

בין המנות החדשות בתפריט:

מרק קובה – כדורי סולת, בשר טלה וצנוברים במרק סלק חמוץ-מתוק ונענע (48 ₪)

מרק קרם חצילים – טורטליני גבינות, אגוזים וכמהין (48 ₪)

מח עגל – בתבשיל עגבניות, צ'ילי, לימון, שום, כוסברה וטחינה ירוקה (69 ₪)

דלעת ערמונים – במילוי תבשיל חיטה ובשר, ברוטב יין אדום, רימונים וקינמון (109 ₪)

מח עצם במילוי אנטריקוט קצוץ, פיסטוקים על סלט חצילים מעושן (122 ₪)

קציצת שפונדרה על קרם שמנת, תרד וחרדל דיז'ון עם טבעות בצל קריספי (122 ₪)

פסטה שחורה – פירות ים בביסק סרטנים, שמנת, פרמז'ן וכמהין (133 ₪) 

bluciken-1-%d7%a6%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%9d-%d7%90%d7%99%d7%aa%d7%9e%d7%a8-%d7%a4%d7%93%d7%99%d7%93%d7%94

דלעת ערמונים במילוי תבשיל חיטה ובשר – צילום-איתמר-פדידה

מסעדת התרנגול הכחול מציעה עולם שלם של אפשרויות תחת קורת גג אחת: תפריט עשיר בטעמים, רמות מחירים משתנות וכן אפשרויות ישיבה מגוונות היוצרות חוויה שונה בכל פינה- בבר האלכוהול והקוקטיילים, בחלל המסעדה המרכזי, בלאונג' המפנק, במרפסת המרהיבה, בבר האינטימי במנהרת היין הבנויה כמערת אבן ומובילה לחדר הפרטי בו ניתן לערוך אירועים עד 50 סועדים.

 התרנגול הכחול, ניסים אלוני 10 , תל אביב. טלפון: 03-5443349