"חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית, מציגה
חטיפי גרנולה ושוקולד לבן
אוהבים גרנולה אבל רוצים לשדרג את תצורתה הרגילה? להוסיף מתיקות ולהפוך אותה לחטיף אטרקטיבי במיוחד? "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית, מציגה: מתכון לחטיפי גרנולה ושוקולד לבן.
מצרכים (20-30 יח'):
500 גרם גרנולה ללא תוספת סוכר
50 גרם חמוציות
30 גרם זרעי צ'יה
100 גרם שקדים פרוסים
200 גרם שוקולד לבן / חלב / מריר
1/2 כוס חלב
אופן ההכנה:
-
בסיר קטן ממיסים את השוקולד עם החלב (מומלץ בשיטת בן מארי)
-
מערבבים עד ליצירת קרם שוקולד חלק ומורידים מהאש.
-
מכניסים לקערה גדולה את הגרנולה, החמוציות, השקדים וזרעי הצ'יה
-
שופכים את השוקולד לקערה ומערבבים היטב
-
יוצרים כדורים, מסדרים אותם על מגש ומשטחים אותם מעט
-
מכניסים למקרר לשעתיים