כותרות אחרונות
Search

מתכון לסלט טונה עם תפוח ודבש באדיבות טונה סטארקיסט

שתהיה שנה מתוקה כדבש

מתכון לסלט טונה עם תפוח ודבש

באדיבות טונה סטארקיסט

 

ארוחת ראש השנה מגיעה כל שנה ביחד עם האווירה והתחושה החגיגית באוויר. לקראת הסעודה החגיגית יש לתכנן ארוחה עם תפריט שיתאים לכל האורחים וסועדי השולחן וכן, יהיה קל להכנה. טונה סטארקיסט מציעה מתכון לסלט טונה, תפוחים ודבש טעים וחגיגי אשר יכול לשמש כשדרוג לארוחה או כמנה ראשונה. גולת הכותרת במנה היא המוצר סטארקיסט לה סלט, המשדרג את המנה ומוסיף לה טעם.

 

סדרת 'לה סלט' של סטארקיסט זכתה בפרס מוצר השנה 2017 בקטגורית הטונה. סדרת 'לה-סלט' כוללת שלושה סוגי רטבים שונים עם נתחי טונה להכנה מהירה ונוחה של סלט ירקות. שלושת הרטבים הם: שמן, שום ולימון, רוטב קיסר ורוטב ויניגרט. המוצרים בסדרה מכילים נתחי טונה סטארקיסט איכותית; פשוט לפתוח את הקופסה ולהוסיף לקערה ירקות חתוכים, לערבב, וליהנות מסלט עשיר ברגע עם כמות נדיבה של רוטב מתובל ועשיר. המוצרים אינם דורשים קירור עד הפתיחה ואינם מכילים חומרים משמרים. סדרת המוצרים מהווה פתרון מצוין להורים וילדים, לצריכה בבית או מחוצה לו, לשדרוג מנות ולאירוח.

מחיר: החל מ-7.90 שקלים

צילום: ניר עצמון

 

סלט טונה, סלרי, תפוחים, אגוזים, דבש ורוטב ויניגרט

מצרכים

1 קופסת "סטארקיסט לה סלט" ברוטב ויניגרט, מסוננת

2 מקלות סלרי, חתוכות

1 תפוח ירוק גדול, חתוך לקוביות קטנות

1 בצל ירוק, חתוך

מלח ופלפל לפי הטעם

חופן אגוזי מלך, קצוצים

חופן עלי ארוגולה

2 כפות דבש

אופן הכנה:

  1. בקערת ערבוב גדולה מערבבים את כל המרכיבים, למעט אגוזים ועלי ארוגולה. טועמים ומתקנים את התיבול במידת הצורך.

  2. מרכיבים את המנה: מפזרים בתחתית כלי הגשה את עלי הארוגולה. מניחים מעל את הסלט. מפזרים מעל את אגוזי המלך, יוצקים את הטונה עם רוטב הוינגרט והדבש ומגישים.

צילום: ניר עצמון

 

חג שמח ושנה טובה!

 

פרטים נוספים באתר החברה: http://www.starkist.co.il/

סטארקיסט הוא מותג הטונה המוביל בישראל הפועל החל מ-1999. החברה מקפידה על דייג של דגי טונה הגדלים בטבע ועל שיטות דיג העומדות בתקנים המחמירים של האיחוד האירופי. סטארקיסט מקפידה לא רק על בריאות המוצרים וטעמם אלא גם על הקפדה יתרה בנושאי בטיחות, איכות ובקרה. חומרי הגלם אותם סטארקיסט בוחרת למוצריה הינם חומרי גלם מובחרים- החברה משתמשת רק בפילה של הטונה, החלק האיכותי ביותר.