כבר 5 שנים שעוברי אורח שוברים את השיניים בכדי להגיד ״דולצ׳ה דה לצ׳ה״ ובסוף מסתפקים בישיבה על גלידה איטלקית איכותית ,שנעשית יום יום במקום מחומרים טבעיים בלבד ע״י שפית הגלידה נטע לי סטופסקי. אז מה מציעה לנו ״דולצ׳ה דה לצ׳ה״ "הגלידה" ברחוב רוטשילד ראשון לציון בקיץ 2015?
״טעמים שיש רק שם״ מגלידות עם אלכוהול, וויסקי, רום וצימוקים ועד גלידות שוקולד פיצוחים, קוקוס קלוי ושקדים, עוגת יומולדת ומרשמלו
שפית הגלידה נטע לי סטופסקי: ״אני הולכת לישון עם הטעם שאני אמציא מחר ומחכה כבר שיטעמו ויגידו וואו״.
חוץ מגלידה נהדרת מציעה ״הגלידה ברוטשילד״ קפה איכותי ״מאורו״ ולמתפנקים שביניכם ״פוגאטו״ שזה כדור וניל עם מנת אספרסו מעל.
שפית הגלידה נטע לי סטופסקי: ״בשביל הוופל בלגי שלנו באים מרחוק״ אומרת נטע לי והסיבה היא שהבלילה שאנחנו עושים היא מבראוניז ולכן הוא יוצא כל כך חום".
גלידה של יום הולדת- אחד המרעננים בגלידריה הדי וותיקה ברחוב הראשי של עירנו הוא ימי ההולדת לילדים שעורכת נטע לי במקום- ״הסגנון הוא כמו משתה גלידה אינטרקטיבי שבו הילדים מכינים גלידה ואכלים אותה בסוף ,אומרים לי שזה מזכיר את עליסה בארץ הפלאות ואני מתה על זה.״ אני חושבת שבמציאות שלנו שלעשות יומולדת לילד הפך להיות סיוט, זו אלטרנטיבה נהדרת״