כותרות אחרונות
Search

Cameo – מסעדה חדשה ובר פתוח נפתחה במתחם התחנה בת"א

Cameo מסעדה חדשה עם מטבח ים תיכוני מודרני בעיצוב מדהים, אוכל מצוין ושירות אדיב במיוחד, נפתחה במתחם התחנה בתל אביב. המסעדה החדשה מציעה לקהל הרח חווית בילוי ייחודית ומהממת המקבלת השראה מהעולם הקולינרי ועולם הלילה גם יחד. מומלץ בחום !!

cameo a7

צילום: דן לב

מסעדת Cameo מביאה למתחם התחנה בתל אביב אווירה חדשה ומרעננת. מהשביל המוביל אל המסעדה,  דרך הלאונג׳ בר ועד המרפסת הפתוחה,  הבילוי במסעדת קמאו הוא חוויה קולינרית רב חושית משובחת עם פרצי אנרגיה הזורמים מכל פינה. כבר בכניסה למסעדה, ניתן לראות הקווים העגולים והעיצוב המוקפד שמקבלים את האורח, מחבקים אותו ומושכים אותו פנימה, דרך קיר בקבוקים מרהיב, ספות המעוצבות, תקרת תמונות מהפנטת ועד לחלל השירותים המעגלי. המקום משדר סקס-אפיל מאופק ואלגנטי. הקמאו מציעה לאורחים  4 ברים שונים ומעוצבים להפליא, שניים בחלל המסעדה ושניים בחצר הפתוחה הכוללת בר חיצוני מרכזי ועגול המהווה מקום מושלם לדרינק עם חברים ובר נוסף במרפסת הלבנה והקלילה הנותנת לאורחים הזדמנות פז ליהנות מהשמיים הפתוחים והבריזה הנושבת מהים.

cameo a6

צילום: דן לב

cameo a5

צילום: דן לב

על התפריט אחראי שף אריק ווקיל ( לשעבר בננה בר) והוא כולל מגוון מנות מהמטבח הישראלי והים תיכוני החדש, המבוססות על מתן כבוד לחומרי גלם האיכותיים ביותר. האוכל המוגש במקום טעים, מיוחד ומומלץ בחום !

cameo a4

השף אריק ווקיל וצוות המלצרים המדהימים !! – צילום: סימה להט

ראשונות – ארטישוק צלוי בויניגרט שאלוט, קרם זיתים וגבינת טולום טורקית  (48 ₪ ); טרטר טונה עם שאלוט, אגוזי בונדוק, ויניגרט צ'ילי ועשבי תיבול טריים (62 ₪) ;בורטה טריה– מנה צמחונית נפלאה הכוללת גבינת בורטה, המוגשת עם עגבניות שרי צבעוניות, זיתי טאסוס ובזיליקום (52 ₪ ) ; סלט פפאיה עם שורשים, פפאיה, בוטנים, נענע, כוסברה (54 ₪ ) וכבד אווז המוגש עם בריוש וצ'אטני שרי צהוב.

cameo 10
סלט פפאיה חריף – צילום: דן לב

עיקריות – במקום ניתן ליהנות ממעורב תל אביבי – פיתה בעבודת יד ממולאת בבשר חזה עוף, כבדי עוף עם טחינה ופטרוזיליה (56 ₪) ; כבדי עוף – מיקס פטריות, בצלים, תאנים קצוצות, חומץ בלסמי, פורט ויין אדום מוגש על פירה תפו"א אוורירי (68 ₪) , פילה מוסר – עסיסי ונימוח, על קרם שורש סלרי, כרוב צלוי, תרד ובצלצלי שאלוט חרוכים, וינגרט שמיר (128 ₪) ; קציצות דגים ברוטב חריימה (72 ₪) , ברבוניות מטוגנות ועוד…

cameo 9
פילה מוסר – עסיסי ונימוח – צילום: דן לב

בנוסף כולל התפריט מגוון קינוחים נפלאים, יפים במראה וטעימים. כמו כן תפריט יינות עשיר וקוקטיילים מכל העולם.

cameo a1

קינוח שוקולד "מטורף" – צילום: סימה להט

בחזית מסעדת Cameo עומד איש העסקים אושרי גבאי, העומד בראש אחת מקבוצות חיי הלילה והמסעדות המובילות בישראל. התכנון והעיצוב של המקום הוטלו על שחר וייס וניר רן, שבחרו להעניק למקום מראה מיוחד וייחודי בהשראת תקופת הרוקוקו. תקופת הרוקוקו (מאה 18) התאפיינה  בחופש יצירתי ומחשבתי והלך רוח של נועזות ופריצת גבולות בשילוב הומור עצמי ורצון ליצור דברים חדשים. החלל המרכזי של המסעדה נחצה ע"י קו מעוגל וזורם, עליו מוצגות תמונות ברוח התקופה. בדים בגוונים של בורדו יין, קירות בטקסטורה מוזהבת ומסגרות הברונזה בשילוב גופי תאורה קריסטלים מעוצבים המפיצים תאורה "חמה" המעניקים מחד תחושה יוקרתית ומהודרת אך יחד עם זאת מקרינים אווירה ביתית נעימה ומזמינה.

cameo a3

חצר המסעדה, צפויה להיות פינת חמד תל אביבית בחודשי הקיץ. החצר המרוצפת דק עץ, משמשת כלאונג' פתוח וקיצי בו נטעו עצי זית. החצר כוללת ספות וכורסאות ישיבה מזמינות, מעליהן אפריונים המעניקים תחושת פרטיות, הוד והדר.

התכנון והעיצוב של – Cameo הינו חדשני, נועז ולא מתבייש למתוח את הגבולות תוך שימוש במגוון חומרים טקסטורות וצורות שיחד יוצרים הרמוניה לא שגרתית, כזו שלא מגלה את הכל בפעם הראשונה.

פירוש השם קמאו נלקח מעולם הקולנוע ומתאר הופעה חטופה של כוכב ידוע או במאי סרטים. בחירת השם מתקשרת לאווירה במקום – אווירה אינטימית, זורמת ומעוצבת, עם שלל הופעות אורח המפתיעות את האורחים ומוסיפות לחוית הבילוי. מסעדת  Cameo מציעה שילוב מרתק בין מטבח קולינארי משובח, לאונג׳ בר, הופעות חיות וישיבה נעימה במרפסת החיצונית, תחת כיפת השמיים.

Cameo מתחם התחנה, תל אביב. שעות פעילות:

ב-ש -19:00 -אחרון הלקוחות

טלפון להזמנות 03-558-9855