שבועות 2020 ביכורי גבינות ואלכוהול.!
באדיבות: זיו מנור המעביר סדנאות קוקטיילים לאירועים פרטיים ועיסקיים.
60 מ"ל ליקר אוכמניות של יקב לביא
10 מ"ל וודקה
500 גרם יוגורט תות
250 גרם יוגורט אפרסק
250 גרם פירות יער אדומים קפואים
פטל אדום קפוא
קרח
אופן הכנה
מוזגים את הליקר אוכמניות ,הוודקה לשייקר ומשקשקים עד שלא שומעים את הקרח
מוזגים עד לכדי 3/4 מגובהה צנצנת קטנה ומשלימים ביוגורט תות והאפרסק
הצעת הגשה
פטל אדום קפוא המוגש ליד
Cherries & cheeses
80 מ"ל ליקר דובדבנים של יקב לביא
10 מ"ל וודקה
300 גרם גבינת מוצרלה
200 גרם תותים
אופן הכנה
מזיגה לכוס מרטיני מלאה בקרח את הליקר והוודקה
הצעת הגשה
מגישים לצד תותים וגבינת מוצרלה
Dairy cream
30 מ"ל ליקר קרמל של יקב לביא
50 מ"ל ליקר שוקולד לבן של יקב לביא
50 גרם עגבניות שרי
60 גרם גבינה בולגרית
רוזרין
אופן הכנה
מוזגים את הליקרים המופיעים ע"פ הסדר לכוס נמוכה
הצעת הגשה
מוגש לצד עגבניות שרי וגבינה בולגרית עם רוזמרין