"מאפיית ברמן" מרחיבה את פעילותה בתחום המזון האורגני !
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"06/11/2018חדשות בעסקים, מגזר חרדי, צרכנות, קולינריה
"מאפיית ברמן" מרחיבה את פעילותה בתחום המזון האורגני !
"מאפיית ברמן" תייצר עבור שופרסל לחמים אורגניים תחת מותג green.
לראשונה תשווק שופרסל לחמים אורגניים טריים תחת המותג "green" שיוצגו למכירה במתחמי הטבע וכן במדפי הלחם של סניפי הרשת.
במסגרת ההליך קיבלה המאפייה אישור מוסמך לייצור אורגני.
קבוצת "מאפיות ברמן", מהמאפיות הגדולות והוותיקות בישראל, תחל לייצר לחמים אורגניים מיוחדים עבור רשת שופרסל. סדרת הלחמים החדשה, המונה 6 לחמים אורגניים מסוגים שונים, ימותגו תחת מותג green וישווקו בכל סניפי רשת שופרסל, הן במתחמי green והמוצרים האורגניים והן במדפי הלחם הראשיים. במסגרת שיתוף הפעולה הנחתם בין החברות תייצר מאפיית ברמן 6 לחמים מסוגים שונים באריזות 750 גרם עבור שופרסל בהם לחם שאור אורגני, לחם כוסמין אורגני, לחם דגנים אורגני, לחם מקמח מלא אורגני, לחם שיפון אורגני וחלה אורגנית.
צילום: שופרסל
במסגרת זו קיבלה "מאפיית ברמן" אישור מוסמך לייצור אורגני מטעם אגריאור – גוף ההתעדה המוביל בישראל. לדברי יהלי עתיר, מנכ"ל מאפיית ברמן, המאפיה עובדת מזה מספר חודשים על פרויקט הפיתוח, שכולל קווי ייצור ייעודיים, פיתוח טכנולוגיה, ייצור ואספקה של הלחמים האורגניים עבור שופרסל.
קבוצת מאפיות ברמן מובילה בשנים האחרונות מהלכים מתקדמים בענף הלחם. לאחרונה השיקה החברה סדרת לחמים חדשה, E-FREE, המתחברת למגמת הבריאות העולמית והנם לחמי מחמצת ללא תוספים מלאכותיים, ללא ממתיקים מלאכותיים ועם ערכים תזונתיים מוספים. לחמי ברמן אינם מכילים שומן טראנס, ללא תוספת סוכר ועומדים בדרישות "אייל" האגודה הישראלית לסוכרת וכן בתו האיכות של משרד הבריאות ללחמים בריאים ("אפשרי בריא"). פיתוח סדרת הלחמים האורגנים הוא צעד משלים לקבוצת מוצרים זו.
מאפיית ברמן הינה המאפייה הירושלמית הוותיקה שהוקמה בשנת 1875 והינה בין המאפיות הגדולות בארץ. מאפיית ברמן מתמחה בייצור מגוון רחב של לחמים ומאפים תחת מותגים שונים אותם היא מוכרת בשלושת החנויות שלה ובכל רשתות השיווק והמרכולים ברחבי הארץ. לחברה מגוון מותגים שונים ביניהם ברמן, ודש, ליבו ומותג הפרימיום "לחם ארץ".