כותרות אחרונות
Search

"הלחם של סבא" – מאפיית בוטיק משפחתית 5 דורות.! התע"ש 9 כפר סבא.

"הלחם של סבא" – צילום: דוד מויאל

 

"הלחם של סבא" – מאפיית בוטיק משפחתית 5 דורות.!

התע"ש 9 כפר סבא (חנייה חופשית).

האם נמצא הלחם הכי טעים בארץ? עם הסיפור הכי מיוחד שיש.!

"כל יום שישי טעימות ופינוקים"

 

"הלחם של סבא" – צילום: דוד מויאל

 

"הלחם של סבא"מאפיית בוטיק משפחתית עם סיפור על 5 דורות של אופים ולחם של סבא הכי טעים בארץ!

 

"הלחם של סבא" – צילום: דוד מויאל

 

הסיפור שלנו מתחיל ביוסף לאופר הסבא, שהיה כבר דור 3 למשפחת אופים מוכרים בפולין, סבא יוסף עלה ארצה עם קום המדינה ועסק כל חייו באפייה, בתקופה שבה עדיין קנו לחם אחיד במכולת בחצאים, הוא פיתח ושכלל לחמי בריאות מיוחדים שכולם רצו לטעום. 

"הלחם של סבא" – צילום: דוד מויאל

 

את הברק הזה בעיניים והמתכון של הלחם המיוחד ירש גם הנכד של יוסף, ספי, שפתח יחד עם בני משפחתו מאפיית בוטיק בכפר סבא שמגשימה את אותו חזון – יצירת לחמים בריאים וטעימים מחומרי הגלם הטובים ביותר שקהל הלקוחות כבר הכתיר כלחם הטעים בארץ.

 

"הלחם של סבא" – צילום: דוד מויאל

 

המאפייה הינה גם מפעל יצרני המספק לחמים ומאפי איכות לבתי קפה, מסעדות וקונדיטוריות.

 

במאפייה תוכלו למצוא מגוון עצום של לחמי מחמצת, חלות, מאפים,עוגות, קישים ופשטידות וכן מגשי אירוח שמכינים במקום, בגזרת לחמי המחמצת הייחודיים תוכלו למצוא: לחם גרעיני דלעת, לחם תמר ופקאן, לחם אנטיפסטי, לחם אגוזים וחמוציות ועוד, והכל 100% קמח מלא.

 

"הלחם של סבא" – צילום: דוד מויאל

 

בין השעות 18:00-19:00 – 50% על הלחם השני על כל סוגי הלחמים!

הלחם של סבא – התע"ש 9 כפר סבא (חניה חופשית)

שעות פתיחה: א'-ה' 07:30-19:00  ו' 07:00-14:00

 

כל יום שישי טעימות ופינוקים

 

"הלחם של סבא" – צילום: דוד מויאל