מתכונים
חוגגים את החופש הגדול עם פיצה רביולי אפויה של "פסטה ריקו".
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"03/07/2022
פיצה רביולי אפויה של "פסטה ריקו" ורון יוחננוב – צילום: אסף אמברם חוגגים את החופש...
שמעתם פעם על עוגת שוקולד בתוך גביע גלידה? קבלו מתכון מדליק.
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"02/06/2022
עוגת שוקולד בגביעי גלידה עם פצפוצים צילום עצמי באדיבות "מתוק של מקום" עוגת שוקולד...
טחנת "קמח הארץ" מציעה ליום העצמאות מתכון מעולה להכנת פיתות ביתיות טעימות עם תערובת מולינו איטלקית לאפייה ללא גלוטן!
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"03/05/2022
צילום – קמח הארץ טחנת "קמח הארץ" מציעה ליום העצמאות מתכון מעולה להכנת פיתות ביתיות...
מתכונים כשרים לחג הפסח באדיבות "סולתם".
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"22/03/2022
מתכונים כשרים לחג הפסח באדיבות "סולתם". הכנה: רינת צדוק – צילום: גל בן זאב. *...
חדש וטעים על המדף – מותג "UNIQUE" מבית חברת "מייסטר" משיק "מחית פיסטוק 100%" ו"קרם בייגלה מלוח".
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"25/01/2022
מוצרי "יוניק" מבית "מייסטר" – מחית פיסטוק וקמח בייגלה מלוח. צילום: אנטולי...
חברת "פסטה ריקו" מגישה לרגל החורף מתכון פטנט לפסטה טרייה עם עוף בתבנית אחת: פסטה פוזילי טרייה עם עוף בתנור.
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"21/12/2021
חגיגה חורפית עם "פסטה ריקו". חברת "פסטה ריקו" מגישה לרגל החורף מתכון פטנט...
חוגגים חנוכה עם "פסטה ריקו".
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"15/11/2021
פולנטה תירס של פסטה ריקו צילום אסף אמברם חברת "פסטה ריקו" מגישה לרגל חנוכה...
"נפטון" מציגה רוטב שזיפים טעים – מעולה לבישול, להקפצה, כמרינדה ולהגשה כמטבל.
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"26/07/2021
צילום: סטודיו X "נפטון" מציגה רוטב שזיפים טעים – מעולה לבישול, להקפצה, כמרינדה...
חברת "תומר" משיקה סדרה איכותית של אורז: תאילנדי, פרסי ויסמין.
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"15/06/2021
"תומר" – סדרת אורז – פרסי, יסמין, תאילנדי – צילום: עידו קימלוב חברת...
מתכון לעוגת חלווה מעולה באדיבות "סיון בייקרי".
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"25/05/2021
צילום: סיון לזימי – סיון בייקרי מתכון לעוגת חלווה מעולה באדיבות "סיון בייקרי"....