קולינריה מבצעים
מה בין אמנות ואפייה?
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"21/09/2015
מוזאון הנגב לאמנות מזמין אתכם לתחרות אפייה לרגל התערוכה "אם אין קמח" בחסות חברת...
למאמר המלאסגור לתגובות על מה בין אמנות ואפייה?
פסטיבל טעם הנגב בבאר שבע – סוכות 30.9 – 1.10
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"21/09/2015
לראשונה בבאר שבע: חוויה קולינרית של שלושה ימים שתציג את מיטב תוצרת הנגב, מתוצרת חקלאית ועד...
למאמר המלאסגור לתגובות על פסטיבל טעם הנגב בבאר שבע – סוכות 30.9 – 1.10
חמסה חמסה – רשת מסעדות "אנטריקוטה" והסניף המקורי ברחוב הרצל ראשון לציון חוגגים 5
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"19/07/2015
כבר חמש שנים שבר הבשר "אנטריקוטה" ברחוב הרצל בראשון לציון גדוש באורחים רעבים שיודעים...
למאמר המלאסגור לתגובות על חמסה חמסה – רשת מסעדות "אנטריקוטה" והסניף המקורי ברחוב הרצל ראשון לציון חוגגים 5
4 ביולי בפאב האירי 'אוסקר ווילד' – מגוון בירות אמריקאיות משובחות לצד קציצות בשר
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"02/07/2015
4 ביולי בפאב האירי 'אוסקר ווילד' מגוון בירות אמריקאיות משובחות לצד קציצות בשר עסיסיות...
למאמר המלאסגור לתגובות על 4 ביולי בפאב האירי 'אוסקר ווילד' – מגוון בירות אמריקאיות משובחות לצד קציצות בשר