קולינריה
חברת "אחוה" משיקה חטיפי חלוה באריזות 50 גרם בטעמים וניל ושוקו-וניל
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"09/08/2017
חטיפי חלוה באריזה קטנה ומתוקה חברת "אחוה" משיקה חטיפי חלוה באריזות 50 גרם בטעמים וניל...
שנה מתוקה ואיכותית מתחילה בחבילות שי מתוקות ואיכותיות לכבוד ראש השנה של ליימן שליסל
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"09/08/2017
שנה מתוקה ואיכותית מתחילה בחבילות שי מתוקות ואיכותיות לכבוד ראש השנה ליימן שליסל מציגה:...
לא רק "עוף טוב" – עכשיו גם "דג טוב"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"09/08/2017
לא על העוף לבדו……….. לא רק "עוף טוב" – עכשיו גם "דג טוב" קב' 'עוף טוב" מובילת מהלך...
100 הבקבוקים הראשונים של הסינגל מאלט וויסקי הראשון בישראל יוצעו למכירה פומבית באתר המכירות הסקוטי
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"08/08/2017
מכירה פומבית של בקבוקי וויסקי נדירים www.whiskyauctioneer.com בין התאריכים 11.8.2017-21.8.2017 100 הבקבוקים...
מירב בורמד קיבלה את תקציב יחסי הציבור של "גילרו" יצרנית מותג "עלמה"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"06/08/2017
מירב בורמד קיבלה את תקציב יחסי הציבור של "גילרו" יצרנית מותג "עלמה" מפעל מוצרי...
המלצות לארוחות רומנטיות לט"ו באב במסעדות ירושלמיות
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"05/08/2017
המלצות לארוחות רומנטיות לט"ו באב המלצות קולינריות במסעדות ירושלמיות צילומים: יח"צ...
יקב היוצר, החמישי בגודלו בישראל, מדווח על צמיחה של למעלה מ-10 מיליון שקל במכירות 2017
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"03/08/2017
צמיחה של 35% במכירות של יקב "היוצר" יקב היוצר, החמישי בגודלו בישראל, מדווח על צמיחה של...
ספיישל זוגי לט"ו באב 2017 מסעדת עראיס ממתחם שרונה בתל אביב
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"03/08/2017
מסעדת עראיס ממתחם שרונה בתל אביב בספיישל זוגי לט"ו באב 2017 עראיס הוקמה ביולי 2015 במטרה ליצור...
מסעדת קיוטו היפנית היוקרתית מהרצליה פיתוח משיקה תפריט קינוחים חדש לט"ו באב
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"01/08/2017
מסעדת קיוטו היפנית היוקרתית מהרצליה פיתוח משיקה תפריט קינוחים חדש לט"ו באב צילום: אפיק...
השף מושיק רוט מבקר בקניון עופר הקריון
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"01/08/2017
השף מושיק רוט מבקר בסניף החדש של רשת "שמונה" בקניון עופר הקריון השף מושיק רוט,...