מזון
מוס קרמל מתוק-מלוח – מתכון מנצח של עוגיות הקרמל של "מן"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"20/12/2015
חברת "מן", יצרנית הופלים והעוגיות, מגישה מתכון מפנק למוס קרמל מתוק-מלוח, שיהפוך כל...
השף והדיאטן אושר אידלמן יוביל את הפעילות הקולינרית של המותג "טונה סטארקיסט" בשנת 2016
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"20/12/2015
שיתוף פעולה חדש של טונה סטארקיסט: השף אושר אידלמן יוביל את הפעילות הקולינרית של המותג בשנת...
מאיטליה באהבה.. סורג'יטל, בחירתם של השפים האיטלקיים !
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"17/12/2015
חדש בישראל: פסטה SURGITAL, פסטה פרימיום טרייה קפואה ! חברת ישרקו מקבוצת טיב טעם ובראשה...
כך תכינו את הסופגנייה המושלמת!
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"29/11/2015
הנוסחה הנכונה לסופגנייה מושלמת: תפיחה נכונה + טמפרטורת טיגון נכונה = פס לבן מסביב לסופגנייה =...
"עינת תעשיות מזון" מציעה לראשונה בישראל – מיני ארוחות ב-100 קלוריות, יימכרו בחנויות הנוחות
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"28/11/2015
לראשונה בישראל – מיני ארוחות ב-100 קלוריות בחנויות הנוחות: "עינת תעשיות מזון" תייצר...
"ריחות וטעמים"- השוק שלך ברמת השרון" משיק תפריט חורף מרענן….
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"25/11/2015
"ריחות וטעמים"- השוק שלך ברמת השרון" שוק ריחות וטעמים ברמת השרון משיק לרגל החורף...
שגרירות קוריאה בישראל הציגה את קסמי המטבח הקוריאני באירוע קולינרי מיוחד שנערך במסעדת "ריבר" הכשרה בפתח תקווה
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"21/11/2015
בשורה בתחום הקולינרי: שגרירות קוריאה הציגה את קסמי המטבח הקוריאני באירוע קולינרי מיוחד...
בכנס המקצועי FOOD EXPO 2016 הוצגו פתרונות וחדשנות קולינארית לשוק המקצועי…..
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"21/11/2015
באירוע המוביל שהתקיים באולם התצוגה של חברת נעמן, הושקו בשורות חדשניות מתעשיית המזון בישראל,...
חב' "עוף טוב" מציעה שני מוצרים חדשים ומפנקים במיוחד: קורנביף וכתף בקר
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"18/11/2015
חב' "עוף טוב" מציעה שני מוצרים חדשים ומפנקים במיוחד קורנביף וכתף בקר קורנביף חב' "עוף...
מותג השוקולד 'HEIDI' (היידי) מרומניה, מצרף לסדרת טבלאות השוקולד הכהה 'DARK' שני טעמים חדשים
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"16/11/2015
HEIDI – מותג שוקולד רומני רבים סבורים כי השילוב בין שוקולד לקפה הוא שילוב מנצח. ב'היידי' משיקים...