קולינריה
"מחלבת כפר תבור" מצטרפת לשוק ייצור הגבינות הצהובות
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"03/04/2016
שחקן חדש- בשוק הגבינות הצהובות בישראל "מחלבת כפר תבור" מצטרפת לשוק ייצור גבינות צהובות...
מפגש טעימות יין ביקב הבוטיק .A.G של אהרון ג'אלח בראש העין
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"31/03/2016
אהרון ג'אלח הבעלים של יקב .A.G בראש העין והיינן הראשי ורעייתו חלי, אירחו ביקב הממוקם במרתף...
קניון G צמרת בתל אביב מתחדש בסניף חדש של רשת הבוטיק "בית הגבינות"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"31/03/2016
בית הגבינות" בקניון G צמרת תל אביב קניון G צמרת בתל אביב מתחדש בסניף חדש של רשת הבוטיק...
יצרנית העוגיות הוותיקה "פרנקל'ס" מציעה מבחר עשיר של עוגיות ומאפים איכותיים כשרים לפסח
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"30/03/2016
תשכחו מכל מה שידעתם על עוגיות לפסח… יצרנית העוגיות הוותיקה "פרנקל'ס" מציעה מבחר...
חברת "תומר" מציעה לחג הפסח מבחר מוצרים כשרים…..
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"30/03/2016
חברת "תומר" מציעה לחג הפסח מבחר מוצרים כשרים לחג – להגשה לסעודת ליל הסדר ולפיקניקים...
סדרת חטיפי סניידרס – זוכת פרס מוצר השנה 2016 בקטגוריית חטיפים מלוחים
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"30/03/2016
סדרת חטיפי סניידרס – זוכת פרס מוצר השנה 2016 בקטגוריית חטיפים מלוחים סדרת חטיפי סניידרס,...
"ואמוס" מסעדה מקסיקנית רוטשילד 85 בראשון לציון
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"28/03/2016
מכסיקני לקיץ "ואמוס" מסעדה מקסיקנית רוטשילד 85 בראשון לציון מסתבר שהטורטיות, הבוריטוס,...
בשבת הקרובה ייסגר פסטיבל "טעם הטבע" בסדנת בישול של השף אסף גרניט
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"27/03/2016
השף אסף גרניט מגיע לקיבוץ בשבת הקרובה ייסגר פסטיבל "טעם הטבע" בסדנת בישול של השף אסף...
חברת "עוף טוב" מעניקה לקראת חג הפסח מתכונים מומלצים לארוחת החג
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"27/03/2016
חברת "עוף טוב" מעניקה לקראת חג הפסח מתכונים מומלצים לארוחת החג. המתכונים קלים להכנה ,...
מתכוני מאכלים עם סדרת השמנים החדשה מבית "הוילרי ורנולז"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"22/03/2016
מתכונים עם סדרת השמנים החדשה מבית "הוילרי ורנולז" קדאיף בשמן פיסטוק 100 גרם מרגרינה...