קולינריה
במסעדת דובנוב 8 מציעים לקראת ט"ו בשבט מנת ספיישל טעימה במיוחד
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"21/01/2016
ט"ו בשבט במסעדת דובנוב 8 מציעים לקראת ט"ו בשבט מנת ספיישל טעימה במיוחד: מנת בשר טלה...
מסעדת Le Bistro Bar במתחם עזריאלי בחולון, מרחיבה את תפריט המנות הראשונות
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"21/01/2016
מסעדת Le Bistro Bar בחולון מציגה מבחר מנות חדשות, המצטרפות לתפריט האהוב והמוכר מסעדת Le Bistro Bar...
שיא עולמי – שני בקבוקי יין של יקב "פסגות" נמכרו במחיר של 20 אלף דולר
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"19/01/2016
רוכשי הבקבוקים עם יעקב ברג במיאמי בימים בהם מתגברות פעולות וקריאות לחרם כלכלי על ישראל...
מנות חדשות בתפריט 2016 של מסעדת פאלאס במלון וולדורף אסטוריה , בהן מנת 'שבעת המינים'
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"18/01/2016
מנת 'שבעת המינים', אחת מחמשת המנות מכל העולם שנבחרו להגיע לגמר תחרות Taste of Waldorf Astoria שתתקיים...
אשת הטלוויזיה והמומחית לרפואה טבעית, פאולה רוזנברג, נבחרה להוביל את קמפיין "לבריאות מניופאן"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"17/01/2016
שומרים על אורח חיים בריא עם חברת 'ניופאן' המובילה את המהלך האסטרטגי "לבריאות מניופאן"...
רשת קפה ג'ו מביאה אליכם את מהפיכת קפסולות הקפה ומכריזה על "הקפסולה האטומה"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"13/01/2016
לאחר מכירת כ- 7 מיליון קפסולות קפה תוך פחות משנה, משיקה רשת קפה ג'ו קפסולות אטומות בטכנולוגיה...
מסעדת הארנב הלבן שף בר, מתברכת תפריט לטיני חדש
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"12/01/2016
תפריט לטיני חדש במסעדת הארנב הלבן מסעדת הארנב הלבן שף בר, ידועה כמעוז הקהילה הלטינית ובכל...
בעוד כשבוע ייפתח בעמק יזרעאל פסטיבל "טעמים בעמקים" בדקנו חלק מהאטרקציות והמקומות שאמורים לארח את אלפי המבקרים….
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"11/01/2016
חג "טעמים בעמקים" בעמק יזרעאל חוזר ובגדול! אתם מוזמנים לחוויה של פעם בשנה, חוויה של תוצרת...
מהדורה מוגבלת של עוגיות Macaroon בטעמים חורפיים ממגרשו הביתי שלך השף קונדיטור דודו אוטמזגין
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"11/01/2016
השף קונדיטור דודו אוטמזגין משיק מהדורה מוגבלת של עוגיות Macaroon בטעמים חורפיים: מקרון חלווה...
עם פתיחת עונת האגסים האמריקאים בישראל עולות למרקע הטלוויזיה תוכניות בישול חדשות של איש האגסים, יובל בר נר
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"09/01/2016
תוכניות הבישול החדשות של איש האגסים, יובל בר נר, יתמקדו בלחם מכל הסוגים ומארצות רבות בעולם,...