קולינריה
רשת מסעדות קפה לואיז משיקה תפריט חדש
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"28/07/2015
רשת מסעדות קפה לואיז רשת מסעדות בתי הקפה הראשונה מסוגה בישראל המושתתת על מטבח בריא ועל חומרי...
חברת סידס משיקה בישראל בירה dark Krombacher
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"28/07/2015
חברת סידס משיקה בישראל בירה dark Krombacher (קרומבאכר כהה) חברת 'סידס- רק הטוב ביותר', משיקה בישראל...
יקב הפרימיום "1848" משיק יינות חדשים לראש השנה
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"28/07/2015
יקב הפרימיום "1848" משיק יינות חדשים לראש השנה דור 5 קברנה פרנק – 2012 דור 7 מרלו – 2011 כשר...
יקב "כרם מונטיפיורי" מציע לכם MONTEFIORE RED
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"27/07/2015
הלבן באדומים Summer Red MONTEFIORE RED יקב "כרם מונטיפיורי" מייצר יינות בסגנון ים תיכוני ארץ...
ט"ו באב בניחוח איטלקי במסעדת 'טרטוריה' של ליטל איטלי
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"22/07/2015
מסעדת טרטוריה מציעה חוויה רומנטית במיוחד בט"ו באב הקרוב. המוסיקה האיטלקית, האווירה, התפריט...
השף רז סלע – התמנה לשף הראשי של קבוצת "טורקיז"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"21/07/2015
קבוצת "טורקיז" כוללת את מסעדת "טורקיז" ב"סי אנד סאן", מסעדת "גרנד קפה...
מתכון לגלידת חמאת בוטנים טבעונית באדיבות רשת "ניצת הדובדבן"
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"19/07/2015
גלידה איכותית, ביתית וטעימה (וגם טבעונית!), מה צריך יותר מזה בקיץ…? מצרכים: 1 פחית קרם...
חמסה חמסה – רשת מסעדות "אנטריקוטה" והסניף המקורי ברחוב הרצל ראשון לציון חוגגים 5
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"19/07/2015
כבר חמש שנים שבר הבשר "אנטריקוטה" ברחוב הרצל בראשון לציון גדוש באורחים רעבים שיודעים...
״דולצ׳ה דה לצ׳ה״ "הגלידה" ברחוב רוטשילד בראשון לציון
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"19/07/2015
כבר 5 שנים שעוברי אורח שוברים את השיניים בכדי להגיד ״דולצ׳ה דה לצ׳ה״ ובסוף מסתפקים בישיבה על...
מתכונית באדיבות סנפרוסט
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"15/07/2015
סלט עוף חם עם עדשים ובורגול ברוטב חרדל ודבש מנה נפלאה לארוחת צהריים גם במשרד...