מתכון להכנת חריימה ב – 15 דקות
מתאים גם לחג הפסח
ההכנות לפסח מקשות גם כך על הכנת החג. מותג ברילה, מציע מתכון פשוט, קל ומהיר למנת חריימה טעימה וכשרה לפסח ב – 15 דקות בלבד!
מתכון מאת : ענבל קליין
מצרכים:
4 דגי ים כ 250-300 גרם כל אחד או דגים פרוסים לעובי של 3 ס"מ (או רק פילה נקי אם יש ילדים)
צנצנת (400 גרם) רוטב ארביאטה של ברילה
2שיני שום כתושות
מעט טימין טרי
מלח ופלפל שחור גרוסים
אחד המתכונים הבודדים שבהם זמן ההכנה משתווה לזמן האכילה שלהם
אופן ההכנה
* מחממים תנור ל-170 מעלות.
* מניחים את הדגים בתבנית חסינת אש.
* יוצקים מעל רוטב ארביאטה של ברילה. מוסיפים את שיני השום הכתושות ומלח ופלפל לפי הטעם. אפשר להוסיף פלפל חריף טרי לכל מי שהמתכון לא מספיק חריף.
* אופים כחצי שעה בתנור מחומם מראש לחום בינוני.
* מוציאים מהתנור, מפזרים מעט עלי טימין טריים מעל, ומגישים. ניתן להגיש לצד קוביות תפוחי אדמה בתנור או סלט עלים ירוקים.