ארוחת ערב ראש השנה המסורתית של מסעדת סוהו
20 בספטמבר 2017
גם השנה, כמיטב המסורת, מסעדת סוהו תקיים את ארוחת החג של ערב ראש השנה, 20 בספטמבר 2017. המסעדה תציע לסועדים ארוחה חגיגית, הכוללת מנות ראשונות, עיקריות, תוספות וקינוחים. המנות יוגשו למרכז השולחן, ללא הגבלה, ויכללו מגוון מנות צמחוניות ובשריות, תפריט סושי מגוון ושלל תוספות
בתפריט:
ראשונות:
סלט שורשים ויאטנמי גזרים צבעוניים, צנונית, כרוב אדום ולבן, צ'ילי חריף, מיקרו כוסברה וג'ינג'ר כבוש ברוטב ויניגרט אסיאתי; צ'יקן וואה נתחי פילה עוף עטופים בציפוי אסיאתי על בסיס סויה, אגרול טיוואני במילוי חזה עוף טחון, גזר, כרוב ונבטים על מצע של מגוון ירקות; גיוזה כיסוני בצק יפניים במילויט חזה עוף וירקות טחונים, מוגש על מצע סלט מלפפונים אסיאתי; פאנקו כרובית כרובית בטמפורה בליווי רוטב אסיאתי.
סושי:
טייפון רול סוחף עטוף בסלמון צרוב, מיונז, טריאקי, שבבי בטטה ועירית במילוי טונה חריפה, מלפפון אבוקדו ובטטה; סאקורה רול אין סייד אאוט במילוי חסה, עירית, אבוקדו ואספרגוס, עטוף בבטטה בטמפורה ושברי בוטנים, ברוטב ספייסי סלק; ספייסי טונה החדש אין סייד אאוט במילוי טונה קצוצה עם צ'ילי חריף, אבוקדו, עירית ושבבי טמפורה בפנים עם נגיעות סריראצ'ה; פרייד ססמי אין סייד אאוט במילוי סלמון אפוי, אבוקדו, גבינת פילדלפיה ובטטה, עטוף בשומשום וטריאקי.
מנות ביניים:
סאקורה אודון נודלס קוביות סלמון צרובות על הגריל ומוקפצות עם אטריות אודון בקאריירוק, חלב קוקוס, בצל ירוק וסגול, פטריות, כרובית, שעועית ירוקה, ברוקולי, עגבניות שרי, בזיליקום, סויה ורוטב פטריות; דנה פאד קפאו מנה תאילנדית אותנטית בעלת טעמי מהמזרח ששודרגה באמצעות אנטריקוט עם בצל ירוק וסגול, שעועית ירוקה, שום צ'ילי חריף וכוסברה.
מנות עיקריות:
שיפוד ג'מבו פילה בקר במרינדת דבש, שום ושמן זית; צלעות כבש, פילה סלמון. לצד העיקריות מוגשות תוספות: אורז מוקפץ עם עשבי תיבול, ביצה ובל ירוק; פירה; סטייק צ'יפס מתובל; ירקות מוקפצים בקארי.