כותרות אחרונות
Search

המותג ברילה מציג מתכון מנצח לפסטה לכבוד יום הפסטה העולמי

צילום: יח"צ

 

לכבוד יום הפסטה העולמי  המותג ברילה מציג מתכון מנצח לפסטה קונצילה ריגטה עם עגבניות שרי צלויות, קלמטה ומוצרלה !

יום הפסטה העולמי, שנחגג ב- 25 באוקטובר בכל שנה, הוא הזדמנות נפלאה להתענג על ארוחת פסטה מטריפה. המותג ברילה מפנק במתכון מנצח לכבוד החג האהוב על כונלו: קונצילה ריגטה עם עגבניות שרי צלויות, קלמטה ומוצרלה.

 

חג יום הפסטה שמח !

 

חגיגת קונצילה ריגטה עם עגבניות שרי צלויות, קלמטה ומוצרלה צילום אפיק גבאי

 

מרכיבים:

1  חבילה (500 גרם) קונצילה ריגטה

 סלסילת עגבניות שרי בשלושה צבעים

 4 כפות שמן זית

3  שיני שום חצויות

 מלח ופלפל גרוס

1  כוס זיתי קלמטה מגולענים

 עלים קצוצים מ-6 גבעולי אורגנו

1  מוצרלה פרסקה

 מעט פרמזן מגוררת

 

 הוראות הכנה:

∨ במחבת ברזל לוהטת צולים את עגבניות השרי עם שום ושמן זית עד שהן מזהיבות ומאבדות נפח. מוסיפים מלח ופלפל, זיתים ואורגנו ומערבבים. מורידים מהכיריים.

 

∨ בסיר עם מי מלח רותחים מבשלים את הפסטה.

 

∨ מוסיפים את הפסטה המבושלת עם מעט ממי הבישול למחבת עם העגבניות ומקפיצים יחד. מוסיפים קרעים של מוצרלה פרסקה ואם רוצים גם פרמזן ומגישים.

 

בתאבון..!