המותג ברילה מציג מתכון מנצח לפסטה לכבוד יום הפסטה העולמי
אבי בר כתב ב: "חדשות ישראל בעסקים"15/10/2018מתכונים, צרכנות, קולינריה

צילום: יח"צ
לכבוד יום הפסטה העולמי המותג ברילה מציג מתכון מנצח לפסטה קונצילה ריגטה עם עגבניות שרי צלויות, קלמטה ומוצרלה !
יום הפסטה העולמי, שנחגג ב- 25 באוקטובר בכל שנה, הוא הזדמנות נפלאה להתענג על ארוחת פסטה מטריפה. המותג ברילה מפנק במתכון מנצח לכבוד החג האהוב על כונלו: קונצילה ריגטה עם עגבניות שרי צלויות, קלמטה ומוצרלה.
חג יום הפסטה שמח !

חגיגת קונצילה ריגטה עם עגבניות שרי צלויות, קלמטה ומוצרלה צילום אפיק גבאי
מרכיבים:
1 חבילה (500 גרם) קונצילה ריגטה
סלסילת עגבניות שרי בשלושה צבעים
4 כפות שמן זית
3 שיני שום חצויות
מלח ופלפל גרוס
1 כוס זיתי קלמטה מגולענים
עלים קצוצים מ-6 גבעולי אורגנו
1 מוצרלה פרסקה
מעט פרמזן מגוררת
הוראות הכנה:
∨ במחבת ברזל לוהטת צולים את עגבניות השרי עם שום ושמן זית עד שהן מזהיבות ומאבדות נפח. מוסיפים מלח ופלפל, זיתים ואורגנו ומערבבים. מורידים מהכיריים.
∨ בסיר עם מי מלח רותחים מבשלים את הפסטה.
∨ מוסיפים את הפסטה המבושלת עם מעט ממי הבישול למחבת עם העגבניות ומקפיצים יחד. מוסיפים קרעים של מוצרלה פרסקה ואם רוצים גם פרמזן ומגישים.
בתאבון..!