כותרות אחרונות
Search

הנקניקיות של "עוף טוב" הן החלק הכי כיפי של המנגל ביום העצמאות.

נקניקיות עוף טוב – צילום: סטודיו "עוף טוב"

 

הנקניקיות של "עוף טוב" הן החלק הכי כיפי של המנגל ביום העצמאות.

עוף טוב – מהיצרניות המובילות בישראל של מוצרי מזון איכותיים מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה ומהודו. "עוף טוב" נוסדה בשנת 1963 ומורכבת משלושה מוקדי פעילות: גידול חקלאי, חטיבת מזון טרי וחטיבת המוצרים. "עוף טוב" מייצרת ומשווקת מגוון מוצרים: שניצלים, קציצות, פסטרמות, נקניקים, נקניקיות ומוצרי עוף טרי.

• בין הפרגיות, הסטייקים, הירקות הצלויים, הנקניקייה היא החלק הקליל והכיפי ביותר בעל-האש.

• כולנו מכירים את הדחף הבלתי מוסבר, לגנוב את הנקניקיות מהמנגל עוד לפני שהן מגיעות לשולחן, זה
פיתוי שממש קשה לעמוד בו.

• הנקניקיות של "עוף טוב" מגיעות במגוון צורות במיוחד עבור השימוש שלכם: עסיסיות למנגל, ארוכות בול
ללחמנייה, אריזה גדולה למסיבה ועוד…

 

נקניקיות עוף טוב – צילום: סטודיו "עוף טוב"

• הנקניקיות בדרך כלל הן הבשר הראשון שפותח את ה"על האש" ואיתו מתחילים את החגיגה. הסוד הוא
שגם המבוגרים לא יכולים לעמוד בפיתוי ובדיוק כמו הילדים "גונבים" את הנקניקיות מהמנגל עוד לפני
שהן מגיעות לשולחן.

• הנקניקיות של "עוף טוב" הן נקניקיות איכותיות, כאלה שאפשר לסמוך עליהן כאילו הכנתם אותן בעצמכם.
הן עשויות מחומרי גלם איכותיים, טריים וטובים.

• מוצרי העוף של "עוף טוב", גדלים ללא אנטיביוטיקה והיחידים שעומדים בסטנדרטים התזונתיים הגבוהים
ביותר.

אודות:
קבוצת צמח שאן – היא מיזוג של שתי קבוצות ותיקות ובולטות בתחומן.

צמח תערובות – מפעל מזון לבעלי חיים מהגדולים והוותיקים בישראל. המפעל, שהוקם לפני למעלה
מחמישים שנה, הוא המגוון ביותר בישראל ומייצר מוצרי מזון לכל בעלי החיים: עופות, דגים, בקר,
צאן וחיות מחמד.

המפעל הוקם בשנת 1965 על ידי התאגדות של משקים חקלאיים באזור עמק הירדן, תחילה יוצרו
מזונות לענפי החקלאות, רפת, לול ומדגה. מטרת ההתארגנות באותן שנים הייתה איחוד כוחות
ושיתוף פעולה, ערכים המלווים את הקבוצה עד היום.

עוף טוב – מהיצרניות המובילות בישראל של מוצרי מזון איכותיים מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה
ומהודו. "עוף טוב" נוסדה בשנת 1963 ומורכבת משלושה מוקדי פעילות: גידול חקלאי, חטיבת מזון
טרי וחטיבת המוצרים. "עוף טוב" מייצרת ומשווקת מגוון מוצרים: שניצלים, קציצות, פסטרמות,
נקניקים, נקניקיות ומוצרי עוף טרי.

חברת "עוף טוב" ידועה כמובילת תחום הקיימות בענף המזון כאשר הייתה הראשונה לשווק עוף ללא
אנטיביוטיקה ומקווה להצעיד אחריה חברות רבות נוספות. בנוסף, החברה זכתה לסימון תזונתי ירוק
ממשרד הבריאות. הסימון הירוק מצביע על מוצרי מזון שערכיהם התזונתיים החיוביים גבוהים
ומכילים נתרן בכמות נמוכה.