כותרות אחרונות
Search

חב"'פסקוביץ"' אחת החברות המובילות בתחום יבוא ושיווק דגים כשרים, משיקה לקראת חג הפסח שלושה דגי איכות במיתוג "Sunfish"

חב' "פסקוביץ" שהינה אחת מ-3 החברות המובילות בישראל בתחום יבוא ושיווק דגים כשרים ומשווקת בישראל כ-7,000 טון דגים במגוון של 50 מוצרים שונים משיקה לקראת חג הפסח שלושה דגי איכות במיתוג "Sunfish":

פילה בס (לברק) יפני

פילה סלמון נורבגי

סטייק סלמון נורבגי

pisko 1

" Sunfish – פילה בס (לברק) יפני" 

פילה בס (לברק) יפני באריזת ואקום בציפוי קרח מכיל 80% דג קפוא.

בשרו של דג הפילה לברק לבן וכמעט ללא עצמות .

מומלץ לשמור על הכנה פשוטה כדי לא לאבד מטעמו הטבעי העדין של הדג.

מתאים לגריל, טיגון ואפייה.

שיטות בישול מומלצות לפילה בס: גריל, צלייה, מחבת, טיגון עמוק, אידוי.

מחיר מומלץ לצרכן – 39 ש"ח לק"ג.

" Sunfish – פילה סלמון נורבגי"

pisko 4

בשרו של פילה הסלמון ורוד, עדין ואיכותי מאד

טעמו סופג יפה מגוון רחב של טעמים.

דג הסלמון מתאים לכל שיטות הבישול ונפוץ מאד בשימוש להכנת מאכלים לא מבושלים (כמו סושי וקרפצ'יו).

אם מבשלים את דג הסלמון חשוב להקפיד על בישול קצר ככל האפשר, כדי שלא לייבש את בשר הדג.

שיטות בישול מומלצות לפילה סלמון: טיגון מחבת, אפייה, בישול ברוטב, צלייה בגריל.

מחיר מומלץ לצרכן- 60 ש"ח לק"ג.

pisko 3

"Sunfish -סטייק סלמון נורבגי"

בשרו של  סטייק הסלמון ורוד, עדין ואיכותי מאד . טעמו סופג יפה מגוון רחב של טעמים.

דג הסלמון מתאים לכל שיטות הבישול ונפוץ מאד בשימוש להכנת מאכלים לא מבושלים (כמו סושי וקרפצ'יו).

אם מבשלים את דג הסלמון חשוב להקפיד על בישול קצר ככל האפשר, כדי שלא לייבש את בשר הדג.

שיטות בישול מומלצות לפילה סלמון: טיגון מחבת, אפייה, בישול ברוטב, צלייה בגריל.

מחיר מומלץ –  45 ש"ח לק"ג.

להשיג ברשתות השיווק וחנויות מובחרות.

 

חב' "פסקוביץ'" הוקמה בשנת 1960 ומנהלת כיום ע"י הדור השני של משפחת פסקוביץ'.