פסטיבל פסטות !
חברת ההסעדה "עידית" מקבוצת מלונות "דן" בשיתוף חב' "פסטה ריקו" השיקו השבוע פסטיבל פסטות טריות בכל מקומות העבודה להם מספקת חב' "עידית" שירותי הסעדה.
בימים אלו השיקו חב' ההסעדה "עידית" מקבוצת מלונות "דן" בשיתוף חב' "פסטה ריקו" פסטיבל פסטות בכל מקומות העבודה בהם פעילה חברת ההסעדה "עידית".
כ- 80 סוגי פסטות טריות עשויות מקמח דורום סמולינה איטלקי משובח, מוגשות בעשרות סוגי מנות תוך דגש על חדשנות, טרנדיות, ושימוש בחומרים טריים וטבעיים.
חב' "עידית" מספקת מדי יום כ- 75 אלף ארוחות לעשרות חברות במשק בניהן: חב' פלאפון, חב' SAP, חב' אלביט, MAX, רפאל, קב' אדמה ועוד…
היקף פעילות החברה בשנת 2019 הינו כ- 300 מיליון ₪.
שי אלון מנכל חב' "פסטה ריקו" מציין: "שהחברה מברכת על שיתוף הפעולה עם חב' עידית" המביאה לחדר האוכל במקומות העבודה פסטה טרייה ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל, עשירה בחלבונים וסיבים תזונתיים, ומעשירה את מגוון המנות שמוגשות במקומות עבודה."
רן כצמן, מנכ"ל עידית " חברת עידית פורצת דרך בתחום ההסעדה למקומות העבודה, מספקת אוכל חדשני, צבעוני ויצירתי וזה רק חלק מהרפרטואר החדש שלנו".
"הקונספט החדש יוצע באירועים עסקיים מיוחדים של החברה וכאטרקציה מיוחדת בחדרי האוכל".
אלון אזולאי שף חב' עידית מציין: "אנו מאמינים בשימוש בחומרים טריים ואיכותיים, היה לנו חשוב למצוא ספק פסטות טריות בעל אחוז חלבון גבוה ואנו מקפידים להכין את הפסטה במקום לעיני הסועדים. בפסטיבל הפסטות הוכנו מספר ארוחות ביניהן מנת פסטה פפרדלה עם אסאדו מפורק ברוטב יין וירקות גינה צלויים, וכן פסטה בוסיאטה ברוטב קאפונטה חצילים עם זיתי קלמטה, עגבניות שרי ושום קונפי".