לכבוד הקיץ: חברת התה "סרמוני" מציגה מתכונים נהדרים להכנת משקאות תה צוננים ומרווים
באדיבות יעל ריין – שפית טבעונית
משקה קפה-צ'אי הודי קר
החומרים: (לכ- 5 כוסות משקה)
2 שקיקי תה צ'אי הודי של סרמוני
1/4 כוס קפה גרגירים חזק
3 כוסות מים רותחים
1/2 ספל סוכר דמררה (אפשרי גם סוכר אחר)
2 כוסות חלב קוקוס (ללא תוספים)
קוביות קרח
אופן ההכנה:
בקנקן זכוכית חולטים את התה צ'אי הודי עם המים הרותחים והסוכר, כ- 3 דקות. מוציאים את שקיקי התה.
מערבבים פנימה את הקפה וחלב קוקוס.
מצננים במקרר למספר שעות.
לפני ההגשה מוסיפים קוביות קרח.
טיפים: 1. אפשר לשחק עם כמויות המים, הסוכר וחלב קוקוס, בהתאם לטעם האישי.
-
למי שיש מכונת ברד, מומלץ להכין את המשקה כברד.
————————————–
תה פירות יער ולימונדה
החומרים (להכנת כ- 5 כוסות משקה):
5 שקיקי חליטת פירות יער של סרמוני
1/2 כוס סוכר דמררה (או סוכר אחר)
5 כוסות מים רותחים
1/2 כוס מיץ לימון סחוט טרי
קוביות קרח
מספר עלי נענע טריים וירוקים, לקישוט