כותרות אחרונות
Search

חברת "לאנץ' טיים" משקיעה 5 מיליון ₪ בהרחבת מפעל המזון המספק מנות אוכל טרי ובריא למערכת החינוך.

מטבח חדש לחברת "לאנץ טיים" – צילום: ארקדי רסקין

 

חברת "לאנץ' טיים"

עשרות אלפי מנות אוכל יסופקו לתלמידים מידי יום.

חברת "לאנץ' טיים" משקיעה 5 מיליון ₪ בהרחבת מפעל המזון המספק מנות אוכל טרי ובריא למערכת החינוך.

* במתקן החברה בהוד השרון הוקם מטבח חדש הכולל שטחי אחסון, בישול ושילוח מזון מהמתקדמים בארץ והוא יפעל במקביל למפעל האוכל של החברה בברקן 

* בסה"כ תספק כ-35,000 מנות אוכל חם מידי יום לגני ילדים, צהרונים, מתנ״סים ובתי ספר בהפצה ארצית, לרבות מנות אוכל ייעודיות ללא אלרגנים וללא גלוטן.

 

מטבח חדש לחברת "לאנץ טיים" – צילום: ארקדי רסקין

 

חברת "לאנץ' טיים", המתמחה בייצור ואספקת ארוחות לילדים במערכת החינוך, מרחיבה את פעילותה לרגל שנת הלימודים, באמצעות השקעה במטבחים, תשתיות, קווי הייצור ובמערכות הפצה ושילוח מזון. החברה משיקה במפעלה בהוד השרון מטבח חדש בהשקעה כספית של כ-5 מיליון ₪, אשר יפעל במקביל למתקן החברה בברקן. בסך הכול תייצר החברה כ- 35,000 ארוחות צהריים חמות, אשר תסופקנה לכ-1800 נקודות של גני ילדים, צהרונים, מתנ״סים ובתי ספר מידי יום, מאזור גדרה עד חדרה באמצעות חברת לוגיסטיקה המונה כ-85 רכבים ייעודיים, בה היא מחזיקה בבעלות משותפת.

 

מטבח חדש לחברת "לאנץ טיים" – צילום: ארקדי רסקין

 

חברת "לאנץ' טיים" הוקמה בשנת 1997 על ידי איש העסקים אלי מלכה ונחשבת לגדולה ביותר בתחום הזנת ילדים במערכת החינוך. החברה מתמחה בייצור ואספקת ארוחות צהריים טריות, בריאות, מזינות ובטעם של בית, על פי גישה של ״מהשדה לצלחת״, דהיינו שליטה מלאה על כל שרשרת הייצור והאספקה, מהשדות והמגדלים הבלעדיים, דרך בתי האריזה, המטבחים, השינוע ועד לצהרון. החברה דוגלת בתמיכה בתעשייה הישראלית וכל ספקי החברה הנם יצרנים ישראליים כחול-לבן.

 

מטבח חדש לחברת "לאנץ טיים" – צילום: ארקדי רסקין

 

התפריט הבריא של "לאנץ' טיים" לילדים נבנה בשיתוף שפים מומחים, יועצים ותזונאים קליניים המתמחים בילדים ומותאם לטעמם של הילדים. החברה דוגלת בשיטת "בשל – הגש", כלומר הכנתו טרי מידי יום, ובשימוש בחומרי הגלם המובחרים ביותר. בבעלות החברה בית אריזה לפירות וירקות, המוגשים בתוך 24 שעות מחוטאים וארוזים מהקטיף ועד הצלחת. לפני כשנתיים הקימה החברה מפעל לייצור אוכל ללא אלרגניים וללא גלוטן, במטרה לתת מענה לילדים בעלי אלרגיות ורגישויות מיוחדות למזון, צמחונים וטבעונים. המפעל נותן מענה ל- 13 אלרגנים בהם חלב, סויה, שומשום, בוטנים, שקדים, ביצים, אגוזי לוז, פיסטוק, קשיו, אגוזי מלך, ולרגישות ללא גלוטן. בשנת הלימודים הקרובה יכסה המפעל 3 אלרגנים חדשים בהם דגים, פקאן ומקדמיה.

 

אלי מלכה מנכ"ל חברת "לאנץ טיים" – צילום: ארקדי רסקין

 

אלי מלכה, מנכ"ל חברת "לאנץ' טיים": "אנו נערכים לפתוח  את השנה ללא עיכוב ונספק מידי יום אוכל טרי, בריא, מזין, המבושל ומוגש לילדים באותו היום. שנת הלימודים האחרונה בצל הקורונה היוותה אתגר תזונתי גדול, להורים ולילדים, ואנו מקווים לתרום לבריאותם של הילדים ולהחזיר את הביטחון התזונתי והסדר בתפריט היומי".