בוז'ולה בסטייל במסעדת גריג
חגיגות בוז'ולה במסעדת גריג, עם היין האיכותי בוז'ולה קרו מורגון יקב מארסל לה פייר 2005
במסעדת גריג התל אביבית של השף עידו פיינר ואיש היין אורי כפתורי מתכננים לחגוג ביום חמישי ה 17.11 את הבוז'ולה כמיטב המסורת הצרפתית. למרות שבוז'ולה נחשב כיין יחסית פשוט, בגריג יגיש כפתורי
את יין הבוז'ולה האיכותי ביותר בסגנון קרו, מורגון מהיקב מארסל לה פאייר מאזור בוז'ולה שבצרפת מבציר 2015. (2005marcel lapierre morgon cru Beaujolais)
לצד היין הנפלא הזה יגיש השף עידו פיינר מנות קטנות כמו קרוקטים וספיישלים בסגנון צרפתי מאזור בורגון.
החל משעה 22:00 בערב יציעו בגריג תפריט זוגי ב 120 ₪ שיכלול שתי כוסות בוז'ולה מורגון ושתי מנות ספיישל מהמטבח של השף.