כותרות אחרונות
Search

חדש בענף מוצרי הבשר: תוויות עם המלצות לשימוש נכון במוצר במטרה להבטיח את איכות המוצר ובריאות הציבור

חדש בענף מוצרי הבשר: תוויות עם המלצות לשימוש נכון במוצר במטרה להבטיח את איכות המוצר ובריאות הציבור

חברת "עוף טוב" מתווה על אריזותיה המלצות לשימוש תקין במוצרי עוף,  בהתאם לשיטת סימון אמריקאית

בהמשך למהלך הייחודי של "עוף טוב" בגידול עופות ללא אנטיביוטיקה – החב' יוזמת מהלך הסברתי לצרכן וממליצה על השימוש הנכון במוצרי עוף טרי, במטרה להבטיח את איכות המוצר ובריאות הציבור.

צילום: יח"צ

חברת "עוף טוב" שהשיקה לפני כשנתיים מהלך חדשני בגידול עופות ללא אנטיביוטיקה וללא תוספת הורמונים, אשר מקורו,  בחשש להתפתחות חיידקים עמידים לאנטיביוטיקה וחשיפה של בני האדם אליהם כתוצאה משאריות אנטיביוטיקה שנותרות בבשר, ממשיכה לפעול  ולהוביל את מדדי האיכות, הבטיחות והבריאות בענף העופות. החברה מחדשת את כל אריזות מוצריה הטריים בהוספת תוויות המנחות את הצרכן באופן הטיפול הנכון והמומלץ במוצר וזאת מתוך אחריות ודאגה לבריאות הציבור.

ענבל טרופ-קירש סמנכ"לית השיווק ב"עוף טוב" מציינת, שהחברה חרטה על דגלה את נושא האחריות הניהולית מתוך דאגה אמתית לבריאות הצרכנים. "אנו פועלים רבות להבטיח את איכות המוצר ללא פשרות, אך חשוב שגם הצרכן ידע לטפל נכון במוצר, על מנת לשמור על איכותו. המגמה תופסת תאוצה בעולם ואנו מביאים אותה למחוזותינו".

ההמלצות לצרכן כוללות:

לשמור את העופות הטריים בקירור \ מקפיא בנפרד ממזונות אחרים ולהקפיד שלאחר הפשרת המוצר אסור להקפיא אותו בשנית.

 לשטוף ידיים, משטחים וכלי מטבח שבאו במגע עם הבשר הגולמי לאחר טיפול במוצר.

הוראות בטיחות מורחבות באתר החברה:

http://m.oftov.co.il/site/oftov/newpage-41#2746