כותרות אחרונות
Search

חדש וטעים על המדף – מותג "UNIQUE" מבית חברת "מייסטר" משיק "מחית פיסטוק 100%" ו"קרם בייגלה מלוח".

מוצרי "יוניק" מבית "מייסטר" – מחית פיסטוק וקמח בייגלה מלוח. צילום: אנטולי קריניצקי

 

 חדש וטעים על המדף – מותג "UNIQUE" מבית חברת "מייסטר" משיק "מחית פיסטוק 100%" ו"קרם בייגלה מלוח".

המוצרים מעולים להכנת קינוחים ועוגות. ניסינו וזה עובד….

כדי לתת מענה איכותי לאופה הביתי, המקצועי והחצי מקצועי, חברת "מייסטר" הקימה אתר מכירה לקהל הביתי בתקופת הקורונה.

 

חדש וטעים על המדף: מותג "UNIQUE" מבית חברת "מייסטר", המתמחה במוצרי פרימיום לשוק המקצועי והמוסדי בתחום הקונדיטוריה, משיק לשוק הפרטי "מחית פיסטוק 100%" ו"קרם בייגלה מלוח" – מעולים להכנת קינוחים, עוגות, גלידות ומילויים או ככה סתם, עם כפית… חברת מייסטר (משנת 1997) מתמחה בחומרי גלם ועזרי אפייה מקצועיים לקונדיטורים.

 

מחית פיסטוק 100% – של "יוניק" מבית "מייסטר". צילום:  אנטולי קריניצקי

 

 

אחד הביטויים המפתיעים (ואולי לא) של תקופת הקורונה, היה פריחה של תחום האפייה ודברי המתיקה הביתיים. קהל ביתי חובב, מקצועי וחצי מקצועי של אופים וקונדיטורים, שמצא עצמו בבית, החל למכור מוצרי אפייה וקינוחים מהבית. רבים מתוכם פנו לחברת מייסטר וביקשו להשיג את מוצריה בכלל – ואת מוצרי קו הפרימיום של מותג UNIQUE בפרט – במשלוח הביתה. החברה נענתה לאתגר והקימה אתר מכירה לשוק הפרטי ולקהל הביתי. בין הלקוחות המוסדיים והמקצועיים של מותג UNIQUE – מלונות היוקרה של רשת ישרוטל, רשת פתאל ורשת דן, קונדיטוריות וקונדיטורים מובילים ובהם מיקי שמו, רולדין, רשת גולדה ועוד…

 

קרם בייגלה מלוח – של "יוניק" מבית "מייסטר" – צילום : אנטולי קריניצקי

 

 

מחית פיסטוק 100%: מכילה אך ורק פיסטוק ירוק איכותי הגדל בגבול טורקיה-סוריה. מתאימה לגלידות, מוס, קצפת, עוגות ועוד. מחיר: 72 ש"ח לצנצנת במשקל 300 גרם.

 

קרם בייגלה מלוח: ממרח קרם במרקם רך המכיל בייגלה אמיתי. מתאים לקינוחים, מילויים, עוגות, גלידות ועוד. מחיר: 39 ש"ח למיכל במשקל 450 גרם.

 

כשר פרווה בהשגחת חוג חתם סופר והרבנות מטה יהודה.

 

להשיג באתר https://www.mayster-shop.co.il/  ורשתות וחנויות מתמחות, בהן: בייקס (גבעתיים, יהוד), סטוק מתוק (מודיעין), בייקינג (ראש העין), בטבט (בילו סנטר) ועוד…

 

מותג UNIQUE מציע שני מתכונים נהדרים: עוגת שמרים עם מחית פיסטוק 100%, ובראוניז עם קרם בייגלה מלוח

באדיבות הקונדיטורית עמית פרטוש

 

בראוניז בייגלה מלוח

(30 – 35 חיתוכיות, בתבנית 20X30)

 

בראוניז בייגלה מלוח. מתכון וצילום: עמית פרטוש

 

מרכיבים:

לבצק:

150 גרם חמאה

3 ביצים גודל L

3/4 כוס סוכר

200 גרם שוקולד מריר של UNIQUE

קרם בייגלה מלוח של UNIQUE

1/2 כוס קמח

1/2 כפית מלח

 

לקרם וניל:

500 מ"ל שמנת מתוקה

3 כפות אינסטנט פודינג וניל

3 כפות אבקת סוכר

** להגשה: בייגלה מלוח, שבור

 

אופן ההכנה:

בראוניז

  • להמיס שוקולד וחמאה בבאן מארי או במיקרוגל (בפולסים)
  • לטרוף פנימה את הסוכר
  • להוסיף ביצים, אחת אחת
  • להוסיף קמח ומלח
  • לערבב רק עד לאיחוד החומרים – ולהקפיד לא לערבב יותר מדי
  • להעביר את הבלילה לתבנית משומנת
  • לחמם מראש תנור ל-170 מעלות בתוכנית טורבו
  • לאפות 20 – 25 דקות עד שהבראוניז יציבים למעלה ובצדדים, אך מעט רכים בפנים
  • להוציא מהתנור ולצנן. להעביר למקרר או למקפיא
  • להוציא בעדינות מהתבנית ולחתוך לקוביות
  • מעל כל קוביית בראוניז לשים כפית של קרם בייגלה מלוח

קרם וניל

  • להקציף את כל החומרים לקצפת יציבה.להעביר לשקית זילוף ולזלף מעל כל קובייה
  • לשבור מעט בייגלה מלוח ולפזר מעל

 

עוגת שמרים עם מחית פיסטוק 100%

(מספיק לחמש רולדות בתבנית אינגליש קייק)

 

עוגת שמרים עם מחית פיסטוק. מתכון וצילום: עמית פרטוש.

 

מרכיבים:

1 ק"ג קמח לבן

2 כפות שמרים יבשים

1 מיכל מחית פיסטוק 100% של UNIQUE

1 כוס סוכר

1 כוס חלב חמים (אפשר לחמם במיקרו כדקה)

4 ביצים גודל L

200 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות

להברשה: 1 ביצה טרופה

אופן ההכנה:

  • לשים קמח, שמרים וסוכר בקערת מיקסר. להוסיף חלב חמים
  • להוסיף ביצים וללוש עם וו לישה עד שמתקבל גוש בצק
  • להוסיף את קוביות החמאה בהדרגה וללוש עד שהם נטמעים בבצק. להוסיף 6 – 8 כפות מחית פיסטוק 100%. יש לעבד את הבצק 7 – 10 דקות
  • להעביר לקערה משומנת מעט. לכסות במגבת מטבח נקייה ולהתפיח לילה במקרר או שעתיים, במקום חמים
  • לחלק את הבצק שתפח ל-5 כדורים, כל אחד במשקל 400 גרם
  • על משטח מקומח לרדד כל כדור למלבן ארוך ודק. למרוח מעל מחית פיסטוק או מלית פיסטוק (**מתכון בהמשך)
  • לגלגל לרולדה ולהקפיא 10 – 15 דקות
  • לפרוס לרצועות עבות במרכז, להניח את החצאים אחד על השני וליצור צורת בורג
  • להעביר לתבנית ולהבריש בביצה טרופה
  • להתפיח 1/2 – 1 שעה, עד שהרולדה מכפילה את נפחה
  • לאפות ב-160 מעלות בתוכנית טורבו, 30 – 40 דקות. לבדוק שהמאפה נאפה היטב במרכזו/מבפנים
  • אפשר לפזר אבקת סוכר או להבריש בסירופ סוכר

**מצרכים למלית פיסטוק

100 גרם חמאה רכה

1 כף מחית פיסטוק 100% של UNIQUE

100 גרם אגוזי פיסטוק טחונים

1 כוס אבקת סוכר

1 ביצה גודל L

2 כפות קורנפלור

קורט מלח

אופן ההכנה:

  • בקערת מיקסר מעבדים עם וו גיטרה חמאה ואבקת סוכר
  • להוסיף ביצה ולערבב עד שמתאחד
  • להוסיף את שאר המרכיבים ולעבד למסה חלקה

 

** תוספת נחמדה: קראמבל פיסטוק

100 גרם חמאה חתוכה לקוביות

100 גרם קמח

80 גרם סוכר דמררה

100 גרם פיסטוק טחון

אופן ההכנה:

לעבד הכל במיקסר עם וו גיטרה (או במעבד מזון) לקבלת גושי בצק. יש לפזר את הקראמבל מעל הרולדה, לפני האפייה.