הגליליות עושות אמריקה !
חברת "גילרו" תייצא לשוק האמריקאי גליליות ופל ללא גלוטן.
רשת מרכולי הבריאות "Whole Foods" תמכור את הגליליות הישראליות המיוצרות בבית שמש תחת מותג "Carino"
• אבי גלברד, מנכ"ל חברת גילרו: "זוהי הפעם הראשונה שנמכרות גליליות ללא גלוטן בארה"ב ובימים אלה נחתמים הסכמים עם רשתות ענק נוספות"
מוצר מהפכני וחדש מסוגו מושק לראשונה בשוק האמריקאי וזאת באמצעות חברה ישראלית, גליליות ללא גלוטן וטבעוניות. חברת "גילרו" הישראלית, המתמחה בייצור גביעי גלידה, ופלים וקישוטי עוגה, חתמה על עסקה עם חברה אמריקאית המשווקת לרשת מרכולי הבריאות האמריקאית Whole Foods (הול פודס), במסגרתו תספק גילרו לרשת המזון, הנחשבת לקמעונאית המובילה בתחום המזון האורגני והבריא, אשר נרכשה לפני כשנה על ידי חברת אמזון, שני סוגי וופלים מסוג גליליות, טעמי שוקו ואגוז ללא גלוטן, שיימכרו תחת מותג Carino.
לדברי אבי גלברד, מנכ"ל חברת "גילרו", שוק המזון העולמי מתפתח באופן חד בכיוונים של מזון בריאות. "השתתפנו לפני מספר חודשים בתערוכת המזון הבינלאומית FREE FROM FOOF בשוודיה, התערוכה המובילה מרכזת אליה את כל חברות מזון העולמיות העוסקות במזון "חופשי מאלרגניים" – נטול גלוטן, נטול חלב, ונטול סוכר, וזכינו להתעניינות רבה מצד רשתות בארה"ב ובאירופה למוצרינו האורגניים והללא גלוטן". כמידי שנה, התקיימה תחרות "מוצר השנה" במסגרת התערוכה. מדובר בחוד החנית של פיתוחי המזון החדשים והמקוריים ביותר, המוצגים באולם מיוחד ובפרזנטציה יוקרתית. התערוכה בחרה להציג את הפיתוח החדש של "גילרו", רולים במילוי קרם בטעם שוקולד וקרם אגוז ללא גלוטן, שזכו לביקורות נלהבות ולהתעניינות רבה בקרב מבקרי התערוכה.