חברת "גרין לייט" פיתחה והשיקה לאפה ללא גלוטן !
לראשונה, גם נמנעים מגלוטן וחולי צליאק יכולים ליהנות מלאפה איכותית וטעימה, ממולאת בכל טוב
לראשונה, גם מי שנמנע מגלוטן וחולי צליאק יכולים ליהנות מלאפה איכותית וטעימה, כמו כולם! חברת "גרין לייט", המובילה בשוק הלחמים והמאפים ללא גלוטן, פיתחה והשיקה לאפה ללא גלוטן!
"החברה השקיעה למעלה משנה בפיתוח המוצר, כאשר האתגר הגדול היה לפתח מוצר שיהיה גמיש ונוח למילוי – ממש כמו לאפה רגילה וכל זאת, בלי לוותר על הטעם", ציין עופר אליאב, מנהל השיווק והמכירות ב"גרין לייט".
"לא היה פשוט למצוא את תהליך הייצור הנכון ואת האיזון המדויק בין המרכיבים, כדי שלאפה ללא גלוטן – תקבל את התכונות, המרקם והטעם של זו עם הגלוטן. אנו שמחים שהצלחנו לפתח לאפה שאינה נקרעת ושנטעמת טרייה וטעימה", אמר.
"הידע והניסיון הרב שצברנו במשך למעלה מ-30 שנה בפיתוח מוצרים כשרים לפסח וללא גלוטן, מאפשרים לנו להמשיך ולפתח מוצרים נוספים ומיוחדים – התואמים למוצרי המאפה הרגילים, בסטנדרטים הגבוהים ביותר", הוסיף.
הלאפה נטולת גלוטן, לקטוז, קזאין, שומן טרנס וחומרים משמרים. כדי לשמר את תכונות הטריות, הלאפה מוקפאת בהקפאה עמוקה מיד בתום אפייתה. מאוחר יותר היא מועברת להקפאה רגילה, וכך היא גם משווקת. לפני השימוש נותר רק להפשירה במשך כמה דקות בטמפרטורת החדר, וליהנות מלאפה טרייה שאפשר למלא בכל טוב: סלטים; נתחי עוף צלויים עם רצועות חסה; חומוס-טחינה עם פטרוזיליה; לאבנה עם זעתר ושמן זית; חביתה עם גבינה בולגרית; ירקות צלויים או טריים עם שמן זית ומלח גס; גבינת שמנת ורצועות סלמון מעושן; אבוקדו עם בצל סגול וירוק; ממרח שוקולד ועוד…