כותרות אחרונות
Search

חדש על המדף לקראת חג השבועות מבית חב' "פסטה נונה".!

 

 

חדש על המדף לקראת חג השבועות.!

חב' "פסטה נונה" משווקת 2 מוצרים חדשים:

רביולי מוצרלה ועגבניות לטיגון.

רביולי פולנטה ופטריות לטיגון.

 

חברת "פסטה נונה", חברה מובילה בישראל לייצור פסטות טריות מצוננות, הממוקמת  בפארק דלתון גליל עליון, משווקת לקראת חג השבועות שני מוצרים חדשים עם טאץ' איטלקי:

רביולי מוצרלה ועגבניות לטיגון

רביולי פולנטה ופטריות לטיגון

 

הפסטות של "פסטה נונה" הן מרכיבים טבעיים בלבד , ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל שנעשות עם המון רגש, אהבה ודיוק.

 

רביולי מוצרלה ועגבניות לטיגון:

משקל – 400 גרם.

אופן ההכנה: לטגן את הרביולי בשמן עמוק עד שיזהיב.

 

רביולי פולנטה ופטריות לטיגון

  משקל – 400 גרם.

 אופן ההכנה: לטגן את הרביולי בשמן עמוק עד שיזהיב.

 

מחיר מומלץ לצרכן :  24.8 ש"ח בהתאם לרשתות.

 

צילום: מורג ביטן

 

"פסטה נונה" אימצה את כללי המטבח הטוסקני המוקפד ושיטות העבודה ואופן הכנת הפסטה מתחקה אחר עבודת היד כפי שנהוג בחבל טוסקנה שבאיטליה בשילוב טעמי הרטבים הנפלאים של איטליה והנוף הגלילי הסובב את המפעל.

 

האופי שבו לשים את הבצק, ההחלטה על הכמויות ובחירת החומרים פעם אחר פעם, הם רק חלק מתהליך היצירה . סוד הטעם המושלם של "פסטה נונה" מתחיל בעובדה שהפסטה טרייה, מצוננת ואינה עוברת תהליך בישול כלל, בשונה משאר הפסטות הנמצאות במקררים ברשתות השיווק.

 

כדי להגיע לשלמות משתמשים במפעל ברכיבים טבעיים שאת חלקם מייבאים במיוחד מארץ הפסטה, איטליה.

 

הפסטה מיוצרת מקמח דורום איטלקי טבעי ובחברה דוגלים ברכיבים טבעיים בלבד ללא חומרים משמרים ואינם מכילים צבעי מאכל.

 

זו הסיבה שטורחים ללקט את הירקות הנפלאים ביותר היישר מהמגדל בארץ, לבחור את הגבינות המושלמות והאיכותיות ביותר בשוק ולהשתמש בתבלינים טריים. כל זאת נעשה כדי להציע את הטעם הטבעי ללא פשרות, טעם מפנק שיוצר מנה מושלמת.

 

כל המוצרים עם חיי מדף של כ-60 יום במקרר.

 

כל המוצרים בכשרות רבנות אזורית מרום הגליל וחתם סופר בני ברק.