חדש על המדף – ממרח שוקולד השחר בגרסת הוופלים.
חברת "גילרו" יצרנית מותג "עלמה" והשחר העולה משיקים אפיפיות כשרות לפסח.
הלהיט הבא של חג הפסח: שיתוף פעולה ייחודי בין המותגים "עלמה" ו"שוקולד השחר" במסגרתו ייצרו החברות סדרת וופלים עשירים במילוי שוקולד השחר, בטעם שוקולד ובטעם אגוזי לוז, ללא גלוטן כשר לפסח.
שיתוף פעולה ייחודי בין חברת גילרו, היצרנית המובילה בישראל לייצור וופלים וגביעי גלידה של מותג עלמה, ובין חברת השחר העולה, יצרנית שוקולד השחר, במסגרתו ישיקו החברות שני סוגי ופלים, בטעם שוקולד ובטעם אגוזי לוז, במילוי ממרחי השחר העולה, כשרים לפסח. שתי החברות יצרו יחד, בשיתוף פעולה ראשון מסוגו, שני סוגי וופלים (אפיפיות) פרווה, המספקים מענה גם לקהל הטבעוני ולנמנעים מגלוטן: אפיפית במילוי ממרח השחר בטעם שוקולד – וופל פריך המכיל 3 שכבות וופל מובחר ובמילוי 70% ממרח השחר העולה ואפיפית במילוי של ממרח השחר העולה בטעם אגוזי לוז (15.5% אגוזי לוז בקרם) – המכיל 3 שכבות וופל מובחר ובמילוי עשיר של קרם – 68% מילוי, כשרים לפסח.
הוופלים החדשים בכשרות בד"צ בית יוסף ובכשרות בד"צ העדה החרדית לימות השנה, אינם מכילים קטניות (כתחליף ללציטין סויה נאפה הופל עם לפתית), מתאימים לטבעונים, ללא גלוטן, ללא כולסטרול וללא צבעי מאכל. לדברי אבי גלברד, מנכ"ל חברת גילרו: "מדובר בשיתוף פעולה ייחודי מסוגי בין שני מפעלים וותיקים, המייצרים מוצרים אהובים ומוכרים בכל בית ישראלי. אני שמחים להציג לרגל חג הפסח סדרת מוצרים משותפת ומעולה ובכוונתנו להרחיב את הפעילות גם לכל ימות השנה".