רשת הקצביות "נתח קצבים" פתחה חנות חדשה ברחוב היוצרים 2 כפר סבא !
החנות החדשה היא חלק מרשת הקצביות הידועה מהגליל העליון.
בערב, יום שלישי, 13.11.18, התקיימה ברחוב היוצרים 2, בכפר-סבא, חגיגה גדולה ססגונית מרגשת וטעימה של בשרים ומוזיקה, לכבוד פתיחת הסניף הרביעי של רשת "נתח קצבים" בכפר סבא.
דיאנה רחמני מ׳מאסטר שף׳ ואיציק בטאשוילי מ׳משחקי השף׳ היו אחראיים על הריחות והטעמים של הבשרים העסיסיים שעטפו את הרחוב כולו. ריח הבשר שעלה לאוויר סחף אליו מאות של תושבי כפר סבא שהתענגו על נתחי בשר מעולים על האש.
רשת 'נתח קצבים' הינו עסק משפחתי שהחל את דרכו בקרית שמונה ועם השנים חצה גבולות והפך לרשת קצביות ידועה שאל החנויות שלה מגיעים קונים במיוחד מכל רחבי הארץ.
החנות החדשה בכפר סבא היא החנות השלישית במספר של הרשת שנפתח שלא באזור הצפון. לפי תכניותיו של יניב פחימה, הבעלים, זו רק ההתחלה, ובהמשך יתורחב הרשת למקומות נוספים בכל רחבי הארץ.
הקצבייה המשתרעת על שטח של 700 מ"ר היא ממלכה שלמה של בשרים והיא כוללת את כלל המוצרים הנלווים להכנת בשר במחבת, תנור, טאבון או על האש שיהפכו כל ארוחת בשרים לארוחה מושלמת. חנות הקצבים "נתח קצבים" מתמחה בייצור ויישון בשרים והיא מציעה מגוון בשרים, מהמובחרים ביותר ובמחירים אטרקטיביים.
העובדים בקצביה מעניקים לקונים יחס אדיב, מקצועי וכל קונה יכול לקבל במקום ייעוץ אישי ומקצועי בבחירת הבשרים והמלצות על מתכונים ייחודיים, מה שהופך את חוויית הקנייה "בנתח קצבים" לחווית קניה ייחודית ומהנה.
במהלך האירוע אליו הגיעו מאות אנשים, זכו האורחים לחווית בשרים בלתי רגילה, ורבים מהם ניצלו את הגעתם למקום כדי לרכוש בשרים לביתם. במהלך האירוע התקיים טקס קביעת מזוזה עם הרב מאיר ביטון.