מסעדת סילו משיקה תפריט קינוחים תוצרת בית, כולל קינוחים טבעוניים וללא גלוטן
לכבוד החורף, מסעדת סילו במתחם "לה פארק" חולון מתחדשת בתפריט קינוחים חדש המציע מגוון מנות אחרונות מפנקות אל מול האגם הקסום.
מסעדת סילו, המציעה מטבח מגוון על טהרת חומרי גלם מקומיים, מתחדשת בתפריט קינוחים ייחודי ומפנק. התפריט כולל קינוחים טריים תוצרת בית, אשר נרקחו על ידי קונדיטורית המסעדה, וכולל גם קינוחים טבעוניים וללא גלוטן, כך שכל סועד יוכל למצוא את הטעם המתאים עבורו וליהנות מסיום ארוחה מתוק.
בתפריט :
סופלה שוקולד קלאסי- עם ליבת שוקולד נוזלית וקרם אונגלייז, קרמבל, טקסטורת מנגו, טראפלס וגלידת וניל.
חולות פיזה – פאי תפוחי נורמנדי, בצק נימוח, תפוחים אפויים בחמאה וסוכר, טוויל נוגטים ורוזמרין עם שקדים, קרם וניל, גלידת וניל, רוטב פירות יער, שטרוייזל פריך וקרם מנגו.
שוקלטה נגרו – שלוש שכבות של בצק קקאו דק ופריך עם מוס שוקולד מריר, קרם אונגלייז, קרמל, שברי בוטנים מסוכרים, כדור גלידת וניל ושברי פרלינה לוז.
עוגת גבינה אקזוטית – עוגת גבינה אפויה מגבינה בייצור עצמי, על בצק פריך, מוס מסקרפונה עוטף, מעל סלט אננס ומלון עם דובדבני אמרנה איטלקיים, נגיעות מנגו, סורבה תות, מרנג, ורוטב וניל צרפתי ועלי מייקרו בזיליקום.
תענוג חלבה ווניל – כדורי גלידה וניל עטופים בשערות חלבה מתוקות עם טחינה גולמית, שומשום לבן ושחור קלוי, בוטנים מסוכרים ועלי בזיליקום.
טיראמיסו מאמא נוצ׳ה – ענני קציפה של מסקרפונה ושמנת מתוקה עם ביסקוטים טבולים באספרסו וברנדי, מעל קקאו בלגי כהה וקמה פולי קפה מסוכרים.
אינסלטה די פרוטי – סלט פירות טרי – לפי רצון השף, שני כדורי סורבה – מנגו ותות, בוטנים מסוכרים, עלי מנטה, עלי מייקרו בזיל וטראפלס שוקולד.
בראוניז מאוהב- בראוניז רך ועמוס שוקולד עם קנל מוס שוקולד מריר מעל, גלידת וניל, קרמל מלוח, טראפלס שוקולד, בוטנים מסוכרים, עלי מייקרו בזיליקום, נוגטין שקדים ורוזמרין ורוטב וניל מעל.
קינוחים טבעוניים וללא גלוטן : אינסלטה די פרוטי ותענוג חלבה וניל.