כותרות אחרונות
Search

לכבוד יום העצמאות קליית גת מציעה מתכון לעוגיות פיצוחים בקלי קלות ומ-3 מרכיבים בלבד.

קליית גת – מתכון ליום העצמאות – עוגיות פיצוחים בקלי קלות – צילום: רון יוחננוב

 

לכבוד יום העצמאות קליית גת מציעה מתכון לעוגיות פיצוחים בקלי קלות ומ-3 מרכיבים בלבד.

באדיבות: רון יוחננוב , בעל הבלוג מבשלים ואופים עם רון יוחננוב, למותג קליית גת.

 

עוגיות פיצוחים בקלי קלות ומ-3 מרכיבים בלבד.

 

קליית גת – מתכון ליום העצמאות – עוגיות פיצוחים בקלי קלות – צילום: רון יוחננוב

 

מרכיבים לכ-18 יחידות:

2 שקיות (300 גרם) MIX PRO קליית גת – תערובת חמוציות, בוטנים ושקדים 

חלבון מביצה אחת גודל L / או משתי ביצים גודל M

3 כפות סילאן טבעי קליית גת / או 1/2 כוס סוכר

 

אופן ההכנה: 

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים מעט. 
  3. מערבבים בקערה את החלבון ביחד עם הסילאן או הסוכר עד שמתחיל מעט להקציף.
  4. מוסיפים את תערובת ה-PRO MIX ומערבבים היטב, עד לציפוי של הפיצוחים.
  5. בעזרת כף יוצרים בתבנית תלוליות מהתערובת ומשטחים מעט.
  6. מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות. זהירות לא לשרוף!
  7. מצננים היטב את העוגיות ומגישים. שומרים בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר.

 

לגיוון ושדרוג:

אפשר להוסיף לתערובת עד 1/2 כוס: שומשום/גרעיני חמנייה/גרעיני דלעת/זרעי פשתן/אגוזי מלך חצויים.