כותרות אחרונות
Search

לקראת ערב ראש השנה הקרב ובא, ערך השף צ'רלי פדידה ,שף רשת יינות ביתן ,בסניף הרשת בעיר רחובות סדנה לעשרות בלוגריות מתחום הקולינריה

לקראת ערב ראש השנה הקרב ובא, ערך השף צ'רלי פדידה ,שף רשת יינות ביתן ,בסניף הרשת בעיר רחובות סדנה לעשרות בלוגריות מתחום הקולינריה

במסגרת הסדנה בישל פדידה בפני הבלוגריות מנות ממבחר ומגוון מנות האוכל המוכן שיימכר בסניפי הרשת לקראת החג במחירים משתלמים יותר מהכנת האוכל בבית

bitanwin-2

צילום: אריה בר

ארז אייזנברג, סמנכ"ל השיווק ודוד מלכה סמנכ"ל הסחר הגיעו גם הם ללמוד כיצד מבשלים רולדת עוף במילוי בורגול מתקתק.