כותרות אחרונות
Search

"מאפיית ברמן" וענת הראל מגישים: סנדוויץ' חביתת ירק עם לאבנה וירקות

קבלו כריך מנצח !

"מאפיית ברמן" וענת הראל מגישים:  סנדוויץ' חביתת ירק עם לאבנה וירקות !

"מאפיית ברמן", בשיתוף מאמנת הכושר ובעלת קבוצות ריצה ענת הראל, מגישים את הכריך האהוב על ענת: סנדוויץ' חביתת ירק עם לאבנה וירקות. הכריך מלחם מחמצת מסדרת הלחם החדשה ברמן E-FREE, ללא חומרים משמרים.

 

מסבירה ענת הראל מגישת טלוויזיה ומאמנת כושר ישראלית: "הכריך הזה אהוב עליי באופן אישי – מעבר לכך שמדובר בשילוב של מרכיבים בריאים שנותנים לגוף את כל אבות המזון שהוא זקוק להם בארוחה אחת – הוא פשוט טעים לי"

 

והוסיפה: "אני אוהבת מאוד את החמיצות של גבינת הלאבנה עיזים ולכן זוהי הבחירה שלי לסנדוויץ' האידאלי. עלים ירוקים תורמים לבריאות: הם עשירים בכלורופיל, שהוא נוגד חמצון שמסייע לניקוי הגוף ולהאטת תהליכי ההזדקנות. הם גם עשירים בסיבים תזונתיים, שתורמים לתחושת שובע ועוזרים לפעילות מערכת העיכול. יש בהם גם שלל ויטמינים, ולכן מומלץ לשלב אותם בתזונה היומית. בסנדוויץ' הזה הם נכנסים לתוך החביתה ומעניקים לה גם צבע וגם טעם".

 

 

המצרכים:

2 פרוסות לחם ברמן E-FREE

1 כף גבינת לאבנה עיזים

1 כפית שמן זית

2 ביצים

1 כף חלב סויה

חופן פטרוזיליה קצוצה

חופן כוסברה קצוצה

חופן תרד קצוץ

1 עגבנייה פרוסה

כמה עלי רוקט

 

אופן ההכנה:

הכנת חביתת הירק:

טרפו בקערה את הביצים עם חלב הסויה והעשבים,

חממו שמן זית במחבת וטגנו את החביתה עד שהיא עשויה כרצונכם.

 

הרכבת הסנדוויץ':

מרחו שכבה נדיבה של לאבנה עיזים על אחת הפרוסות,

הניחו מעל את החביתה מקופלת,

הוסיפו כמה פרוסות עגבנייה ואת עלי הרוקט,

סגרו עם הפרוסה הנוספת.