כותרות אחרונות
Search

מאפיית "בר-אל-אשבל" החדשה נפתחה בהשקעה של מעל 4 מיליון ₪

100% ללא גלוטן!

לאחר שנרכשה על-ידי "אשבל מזון פונקציונלי"

נפתחת מאפיית "בר-אל-אשבל" החדשה

בהשקעה של מעל 4 מיליון ₪

המאפייה החדשה נפתחה בקיבוץ מענית שם נמצאים מתקני הייצור של "אשבל מזון פונקציונלי".  המאפייה הוותיקה ידועה במוצריה נטולי גלוטן המיוצרים בסביבה נקייה וסטרילית מגלוטן.

לאחר שנרכשה,  בחודש מרץ השנה,  על-ידי "אשבל מזון פונקציונלי" ,  נפתחה מאפיית בר-אל הוותיקה במשכנה החדש בקיבוץ מענית (מתקני אשבל) בהשקעה של מעל 4 מיליון  ₪ .  מאפיית בר-אל פועלת כבר 13 שנים וידועה בייצור ופיתוח מוצרי מאפה אפויים ותערובות מאפה ללא גלוטן בתנאי ייצור  בסביבה נקייה המבטיחה  100% ייצור ללא מגע גלוטן.  המאפייה החדשה גדולה מקודמתה ומבטיחה אפשרויות ייצור מוגדלות והמשך פיתוח מוצרים חדשים.

barel 1

רן כץ,  מנכ"ל אשבל מזון פונקציונלי: " מאפיית בר-אל  פועלת משנת 2003 וידועה במוצריה בקרב חולי צליאק ובקרב הציבור הצורך מזון ללא גלוטן.   במאפייה החדשה והמורחבת, אשר הוקמה בהשקעה של מעל 4 מיליון ₪,  תמשיך "בר-אל-אשבל" לייצר מגוון מוצרים תחת ניהול ותקנים המחמירים ביותר בתחום המזון,  ביניהם ,GMP, ISO 9001, ISO 22000 .  החברה מייצרת מוצרים תחת שתי משפחות:  מוצרי מאפה אפויים ומוכנים לאכילה הכוללים לחמים, לחמניות, פיתות, ג'בטות, תחתיות לפיצה, עוגות ועוגיות (חלקם ללא תוספת סוכר) וכן תערובות להכנת מוצרי מאפה ללא גלוטן כגון תערובות להכנת לחם, עוגות, פנקייק, פסטה, משפרי אפייה ועוד. מחלקת המו"פ של החברה שוקדת על המשך פיתוח מוצרים חדשים שאת חלקם ניתן יהיה לראות בקרוב על המדפים".