כותרות אחרונות
Search

'מובידה' מסעדת טאפאס חדשה בירושלים

'מובידה' מסעדת טאפאס חדשה בירושלים

'מובידה', מסעדת השף היחידה בבירה עם מנות מהמטבח הספרדי: מנות טאפאס, פאייה, אמפדנס, אסאדו וצ'ורוס

מסעדת הטאפאס החדשה, מובידה (MOVIDA) של השף קובי קטני, היא המסעדה היחידה בירושלים המציעה מנות שף מהמטבח הספרדי.

שף קטני, בעל ניסיון קולינרי עשיר, יצר במובידה תפריט הלוקח מנות מסורתיות מהמטבח הספרדי, הופך אותן למנות שף מוקפדות ומתאים אותן לחיך הישראלי. בתפריט מנות טאפאס ייחודיות, מוקפדות, ומגוונות, הפאייה המפורסמת של ספרד, דגים טריים מהשוק, נתחי בשר מובחרים וקינוחים מתוקים כמו סופגניות הצ'ורוס הספרדיות.

מובידה, שנקראת על שם 'לה מובידה מדרילניה' (La Movida Madrilena), תנועה תרבותית-חברתית, נהנתנית, שפרחה במדריד לאחר מות פרנקו וחרטה על דגלה  ערכים כמו חירות, נהנתנות, דמוקרטיה ואהבה, הוקמה במקום בר ה'בורלא' ששכן בקינג ג'ורג' והוסבה למסעדה עם קונספט ואוירה שלא נראה בירושלים. במסעדה נערכו שיפוצים בעלות של כ-200 אלף ₪.

חלל המסעדה, כ-120 מ"ר המחולקים לשתי קומות, מעוצב בסגנון 'מדרידאי', עם פינת לאונג', בר משקאות גדול בו ניתן ליהנות מקוקטיילים מיוחדים, הופעות אמנים וערבי קונספט ספרדיים.

אז מה בתפריט?

טאפאסים ומנות ראשונות: לה סופה – מרק היום (29 ₪) פאן- פוקצ'ה ומטבלים (24 ₪) סלט לה בוקריה- ירקות גינה, פולי חומוס ואנשובי (39 ₪) טינקרבל מטוגנים – מיני פלפלונים, טחינה ואגוזי לוז (39 ₪)  אלמודובר – פלפלים קלויים, סרדינים כבושים בשמן זית פיקואל  (44 ₪)  פסקדו קרודו – דג נא, טרי מהיום (45 ₪)  פטה כבד וג׳לי פדרו חימנס (39 ₪)  סלט גראן וייה – אנדיב אגסים וארטישוק (41 ₪)  ספניש פליי – כנפי עוף, אורגנו, צ׳ילי ודובדבני אמרנה (41 ₪) אמפנדס אסאדו (39 ₪) אסקליבדה – חציל קלוי, פלפלים וחומוס (39 ₪) פטריות בחרז- פטריות אפויות בחומץ שרי (33 ₪)  מקרל כבוש, ירקות אסקבץ ואיולי פפריקה מעושנת (39 ₪)   בומב – כדורי תפו״א במילוי בשר (39 ₪) אסלגה – גלילות מנגולד ואורז (41 ₪)

מנות עיקריות:  פאייה ירקות / עוף / דגים (110/85/69 ₪)  דג שלם על הפלנצ׳ה (129 ₪)  פטוצ'יני דגים וארטישוק ברוטב יין לבן (69 ₪)  חצי קילו צלע אסאדו בבישול איטי (129 ₪) מובידה בורגר (59 ₪) 250 ג' אנטריקוט ברוטב ציר עגל ופורט (112 ₪) נקניקיות צ'וריסו עם פירה וכרוב כבוש (79 ₪) ספגטי ראגו פטריות (59 ₪)

בקינוחים:  צ'ורוס ברוטב שוקולד חם 39 ₪), ספאניש לבה- עוגת שוקולד חמה עם כדור גלידה וניל (39 ₪), מלבי ירושלמי עם קוקוס ופיסטוקים (39 ₪). בתפריט המסעדה גם מנות 'ניניוס' לילדים ותוספות.

השף קובי קטני- השף והבעלים של מסעדת הטאפאס מובידה MOVIDA בירושלים. בעל ניסיון קולינרי עשיר, כיהן במשך עשור כשף הראשי במסעדות, Chez Olivier, ו Middle Brighton Bath מהמצליחות בעיר מלבורן אוסטרליה, וכשנתיים כשף הראשי של מסעדת 'מוזה בהר'.

מובידה MOVIDA – המלך ג'ורג' 37 ירושלים

ראשון-חמישי 18:30-אחרון הלקוחות, שישי-שבת 12:00-אחרון הלקוחות.

 כ-70 מקומות ישיבה. אירועים עד 100 איש

טל' 052-6634044

http://www.rest.co.il/rest/80229624