כותרות אחרונות
Search

מותג מזון הבריאות "GREENY" השיק קמח אגוזי מלך !

 מותג מזון הבריאות "GREENY" השיק קמח אגוזי מלך !

הקמח החדש נהדר להכנת עוגות, עוגיות, פנקייקים ועוד…

 

מותג מזון הבריאות GREENY השיק מוצר חדש: קמח אגוזי מלך. הקמח, מתוצרת חברת "אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית, מיוצר מ-100% אגוזי מלך שנבחרו בקפידה, ללא תוספות של חומרים משמרים, צבעי מאכל וחומרי טעם וריח.  

 

הקמח עשוי מאגוזי מלך שהוצא מהם השמן. כ-20% מהקמח הוא סיבים תזונתיים. הקמח מעשיר את הטעם והמרקם של מאפים ומאכלים שונים. נהוג להוסיפו לכל סוג של קמח מובחר, כך שיחליף 15% – 20% מכמות הקמח במתכון. מתאים לעוגות, עוגיות, מאפים, לביבות, פנקייק ועוד. אפשר גם להוסיף כפית ממנו ליוגורט, עם קצת דבש.  

 

כשר למהדרין בהשגחת בד"צ בית יוסף.

 

מחיר: 30 – 35 ש"ח לאריזה במשקל 500 גרם. הקמח מוצע במבצע 1+1 עד סוף חודש פברואר.

 

להשיג ברשתות טבע ומזון: שקדיה, נקודת טבע, שוק העיר, יוחננוף ובחנויות טבע מובחרות.

 

הצעה למתכון: עוגיות נימוחות עם קמח אגוזי מלך, באדיבות הבלוגרית לאה זוהר, עורכת סדנאות אוכל בלקני

 

צילום מוצר – יוני גלעדי

 

מצרכים

500 גרם קמח לבן

1 כפית תמצית וניל

100 גרם קמח אגוזי מלך של GREENY

200 גרם חמאה (לטבעונים – נטורינה קוקוס)

200 מ"ל שמן אגוזי מלך של GREENY

1/4 כפית קינמון

1 כפית אבקת אפייה

150 גרם אבקת סוכר

100 גרם פקאן גרוס דק (לא טחון)

 

אופן ההכנה

לערבב את כל החומרים היבשים. להוסיף חמאה (או נטורינה) ושמן אגוזי מלך. לעבד לבצק רך ונעים. לעטוף בניילון נצמד ולצנן במקרר שעה.

לרדד את הבצק בין שני דפים של נייר אפייה. לקרוץ עוגיות. להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה לא משומן.

לאפות בתנור בחום של 180 מעלות כ-20 דקות. להשגיח שהעוגיות לא ייחרכו. העוגיות נותרות בהירות גם בסיום האפייה.

 

לפרטים: https://www.greenyisrael.com