ציפס קולורבי – צילום: חלי ממן
מתכון לצ'יפס קולורבי.
באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא.
אופן ההכנה:
חותכים קולורבי גדול ומקלפים לרצועות צ'יפס.
רוטב:
מערבבים היטב כף סויה דל נתרן עם מעט כורכום. ניתן להוסיף גם כפית רוטב צ'ילי , פלפל, מלח ועוד תבלינים אהובים.
משרים את הצ'יפס קולורבי ברוטב ל משך 2 דק' ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 – 200 מעלות למשך 20 דק'.
בסוף האפייה כדאי לשמור על סבלנות – ולהשאיר את התנור סגור עוד מס' דקות.
להוסיף:
כפית קטשופ ולבריאות!