כותרות אחרונות
Search

מתכון לקבב ברמונדי על מצע סלט שעועית שחורה – באדיבות השף לויה

מתכון באדיבות השף לויה

הכמויות מיועדות ל-4 מנות

 

קבב ברמונדי על מצע סלט שעועית שחורה

מצרכים:

  • 8 פילה ברמונדי

  • חצי קילו שעועית שחורה שהושרתה 24 שעות במים קרים

  • 1 פלפל צהוב

  • 1 פלפל אדום

  • 1 פלפל חריף ירוק

  • חבילת כוסברה קצוצה

  • 6 צנוניות פרוסות דק

  • חצי אבוקדו קוביות

  • 2 כפות סוכר

  • 3 כפות שמן קנולה

  • 3 כפות חומץ

  • כף מלח ים

  • 3 שיני שום קצוץ

  • כף בהראט קובה

 

אופן הכנה:

  • מבשלים את השעועית ומוסיפים את כל חומרי הטעם עם השעועית. רצוי שיעמוד 24 שעות במקרר.

  • קבב הברמונדי: טוחנים קילו פילה ברמונדי ומוסיפים בצל לבן שלם, חבילת פטרוזיליה וחבילת נענע.

  • מוסיפים לקבב 3 כפות שמן זית, 3 כפות פירורי לחם, 3 שיני שום קצוצות ומוסיפים כף מלח וכף בהראט קובה.

  • יוצרים קציצות, רצוי על גריל פחמים או מחבת ומגישים על סלט שעועית קר.