מתכונים עם סדרת השמנים החדשה מבית "הוילרי ורנולז"
קדאיף בשמן פיסטוק
100 גרם מרגרינה
שליש קופסא קדאיף קפוא
חצי כוס מיץ תפוזים
5 כפות אבקת סוכר
200 גרם גבינת שמנת
חופן פיסטוקים
3 כפות דבש
3 כפות שמן פיסטוקים הוילרי ורנולז
אופן ההכנה
מפשירים את הקדאיף ומערבבים היטב עם החמאה המומסת ו2 כפות אבקת סוכר גדושות.
מחלקים את הקדאיף המעורב לרינגים או לתבניות סיליקון קטנות של עוגות אישיות.
את גבינת השמנת מקציפים עם אבקת סוכר ו4 כפות שמן פיסטוקים
וממלאים בתערובת את הרינגים\התבניות.
סוגרים בשארית תערובת הקדאיף ואופים ב 180° עד להשחמה.
בסיר, מביאים לרתיחה את מיץ תפוזים והדבש ומצמצמים עד לרוטב חצי סמיך.
את הפיסטוקים קולים עד להשחמה על מחבת.
מצננים מעט את המאפים, מוסיפים לרוטב המצומצם 3 כפות שמן פיסטוק ומזליפים אותו על הקדאיף.
בתאבון.
********************************
ברוסקטה עם פסטו, שמן אגוזי מלך וסלט עגבניות פיקנטי
בגט אחד
4 עגבניות תמר
2 בצלצלי שאלוט
0.5 פלפל ירוק חריף
לימון שלם
4 כפות שמן אגוזים הוילרי ורנולז
כוס וחצי עלי בזיליקום
200 גרם פרמזן
5 שיני שום
אופן ההכנה
חותכים את הבגט לברוסקטות עבות מורחים על הברוסקטות שמן אגוזים ואופים בתנור בחום של 200 כד להשחמה
לסלט -קוצצים את העגבניות והבצל לקוביות קטנות, את הפלפל החריף חותכים לעיגולים דקים ככל שאפשר,
מערבבים את שלושתם, סוחטים לימון שלם ומתבלים בשמן אגוזים פלפל שחור גרוס ומלח גס.
לפסטו -טוחנים ביחד עלי בזיליקום שום פרמזן ורבע פלפל ירוק חריף. מוסיפים שמן אגוזים בהדרגה עד לסמיכות הרצויה.
מרכיבים את המנה – מורחים על הבגט כמות נדיבה של פסטו ומעל מניחים את הסלט
ניתן לקשט בעלה בזיליקום ולזלף שמן אגוזים מעל.